AcasăȘTIRI EXTERNENepoata lui Osama bin Laden, mesaj de susținere pentru Donald Trump! -...

Nepoata lui Osama bin Laden, mesaj de susținere pentru Donald Trump! – VIDEO

donald trumpIncredibil! Trump primește susținere dinspre cei mai mari teroriști ai lumii / foto: CNBC.com

Cine s-ar fi așteptat? În ajunul alegerilor din Statele Unite, o informație-bombă circulă pe rețelele sociale: Donald Trump, susținut de nepoata temutului Bin Laden.

Noor Bin Ladin, în vârstă de 33 de ani, este fiica fratelui vitreg al teroristului saudit. Crede că Trump e singurul capabil să evite un nou 11 septembrie, potrivit Le Monde. Nepoata lui Osama Bin Laden, care trăiește la Geneva, Elveția, este o admiratoare înfocată a lui Donald Trump. Mii de utilizatori o urmăresc pe Internet pe cea care e convinsă că doar Trump poate preveni un nou val de atacuri teroriste asupra Statelor Unite.

Noor a făcut campanie pe rețelele de socializare pentru realegerea lui Donald Trump. După cum a raportat Heidi News, ea crede că Trump este singurul candidat capabil să prevină un val de atacuri islamiste pe teritoriul american.

„Infiltrarea teroriștilor extremiști în Europa este ireversibilă. America, nu lăsați să vi se întâmple același lucru”, a scris ea pe Twitter, într-o postare.

Postările sale au fost distribuite și de fratele fostului consilier pentru securitate națională al lui Donald Trump. De asemenea, i s-a cerut să-și dea cu părerea despre președintele american într-o emisiune de pe Fox News. Noor și-a invitat apoi toți abonații să voteze pentru Donald Trump pe 3 noiembrie la alegerile din Statele Unite, pe care o consideră „cea mai importantă din istoria Statelor Unite”.

Există de altfel numeroase dovezi că Noor îl admiră și-l susține pe președintele Statelor Unite ale Americii. Pe profilul ei de Twitter apare fotografia celui mai cunoscut munte din Elveția, Matterhorn, acoperit cu steagul american.

Pe Instagram, Noor Bin Ladin pozează în fața lacului Geneva într-un trening de culoare bleumarin și șapcă roșie, ambele purtând celebrul slogan trumpist, Make America Great Again. Contul ei e plin de postări pro-Trump.

Noor Bin Ladin, școlită în California

Născută dintr-o mamă elvețiană și un tată saudit, această nepoată a lui Bin Laden care, spre deosebire de cele două surori ale sale, nu a trăit niciodată în Arabia Saudită, ea însăși recunoaște că sprijinul său pentru Trump, precum și americanofilia ei, pot fi o surpriză pentru ceilalți.

Tatăl său Yeslam, fratele vitreg al lui Osama bin Laden, este „cel mai controversat om din secolul XXI” , scrie ea. Cu toate acestea, lui Noor Bin Ladin a fost întotdeauna fascinată de Statele Unite. Poate pentru că a studiat la Universitatea din California de Sud (USC), Los Angeles, scriu ziarele din Elveția.

author avatar
Andrei Ștefan