AcasăȘTIRI EXTERNEINCREDIBIL ce răzbunare! Directorul de balet al Operei din Hanovra a mânjit...

INCREDIBIL ce răzbunare! Directorul de balet al Operei din Hanovra a mânjit cu excremente de câine o jurnalistă care i-a criticat producția / Ce riscă

Opera din HanovraINCREDIBIL ce răzbunare! Directorul de balet al Operei din Hanovra a mânjit cu excremente de câine o jurnalistă care i-a criticat producția / Ce riscă

Directorul companiei de balet din cadrul Operei din Hanovra a fost suspendat din funcţie după ce a agresat o jurnalistă din cauza unei recenzii de care nu a fost mulțumit.

Marco Goecke este anchetat de poliție după ce ar fi uns fața unui critic cu excrementele câinelui său la premiera noului său spectacol, după ce ea a descris una dintre producțiile sale drept „plictisitoare” și „ dezarticulat”.

Bărbatul, exclus din instituție

Marco Goecke, șeful companiei de balet a Operei de Stat din Hanovra, a fost, de asemenea, exclus de la operă, a confirmat un purtător de cuvânt luni după-amiază, după ce s-a confruntat cu Wiebke Hüster, potrivit The Guardian.

Hüster scrisese: „Alternează între o stare de a te simți nebun și de a fi ucis de plictiseală” în vizionarea spectacolului și a comparat vizionarea acesteia cu privirea pasivă a mării din „spatele unui pahar, lăsată să stea la căldură, privind o plajă de iarnă, ca în stare permanentă de pensionare”.

Într-un editorial publicat pe site-ul său, cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), angajatorul jurnalistei agresate, care este critic de balet, a precizat: „Sâmbătă seară, cu ocazia premierei spectacolului de balet «Glaube – Liebe – Hoffnung» la Opera din Hanovra, s-a produs un incident dezgustător“.

Femeia atacată a depus plângere la poliție

„În timpul pauzei, directorul baletului din Hanovra, Marco Goecke, a atacat-o mai întâi verbal şi apoi fizic pe criticul nostru de balet, Wiebke Huster”, mai scrie în articolul FAZ. „În holul Operei, Marcko Goecke a venit în faţa criticului nostru (care, până atunci, nu îl cunoştea personal) pentru a o întreba ce căuta la acea premieră”, au adăugat jurnaliştii de la FAZ.

O purtătoare de cuvânt a Poliţiei din Hanovra a confirmat pentru AFP că o plângere a fost depusă de o femeie de 57 de ani „după ce chipul ei a fost murdărit cu excremente de câine”. Întrucât excrementele nu au putut fi confiscate, Poliţia germană va trebui să se bazeze pe declaraţiile martorilor. A fost deschisă o anchetă.

Opera din Hanovra, care i-a prezentat scuze oficiale jurnalistei Wiebke Huster, a anunţat că „regretă profund că publicul a fost deranjat de acest incident”.

author avatar
Andreea Vlad
338 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Canicula ne creşte substanţial factura la energie electrică. Cât plătim dacă ținem aerul condiționat deschis toată ziua

Temperaturile toride au făcut să crească vânăzile la aparatele de aer condiţionat. Românii care locuiesc la bloc n-au avut altă soluţie decât să-şi instaleze...

Nicuşor Dan anunță că l-a felicitat Ciolacu: „Mi-a spus că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului” – VIDEO

Continuă să apară ecouri ale alegerilor locale din 9 iunie. Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, câștigător al unui nou mandat în fruntea...
proger