AcasăȘTIRI EXTERNEIncredibil! A reușit să stea cazat la un hotel de lux, timp...

Incredibil! A reușit să stea cazat la un hotel de lux, timp de doi ani, fără să plătească

sursa foto: alba24.ro

Cazarea la un hotel de cinci stele e un lux pe care nu oricine și-l poate permite, ca urmare a costurilor prea piperate pentru buzunarele multora. Un bărbat pare să fi reușit „performanța” de a fi stat o perioada uriașă într-un astfel de hotel de lux, și nu oricum, ci fără să-și fi plătit șederea.

Un bărbat din India ar fi reușit să stea într-un hotel de cinci stele din capitala Delhi timp de aproape doi ani fără să achite nota de plată, potrivit BBC.

Cazul a ajuns în atenția oamenilor legii. Poliția a primit o plângere din partea managerilor de la Roseate House, din apropierea aeroportului din Delhi, după ce au descoperit aparenta înșelătorie, după 603 zile de ședere a bărbatului.

Oaspetele în cauză ar datora hotelului peste 70.000 de dolari. În plângere se arată că bărbatul s-a înțeles cu personalul, care ar fi ajutat la ascunderea facturilor. E de menționat că nimeni nu a fost arestat în acest caz.


A rezervat o cameră pentru o singură noapte

Deși situația a fost raportată la poliția din Delhi pe 24 mai, detaliile au apărut abia recent în presa locală. Bărbatul – a cărui identitate nu a fost dezvăluită -s-ar fi cazat la hotel la finalul lunii mai, în urmă cu patru ani. Mai precis, el s-ar fi cazat pe 30 mai 2019, după ce a rezervat o cameră pentru o singură noapte, și ar fi rămas acolo până pe 22 ianuarie 2022, relatează ziarul Indian Express, conform aceleiași surse.

Deși bărbatul nu a plătit, unul dintre membrii personalului ar fi continuat să-i prelungească șederea. Cum ar fi fost posibil acest lucru? Se pare că prin manipularea facturilor altor oaspeți sau prin schimbarea facturilor.

 

author avatar
Andrei Coman