AcasăȘTIRI EXTERNEIncident violent în centrul orașului Glasgow, poliția a intervenit de urgență. Sunt...

Incident violent în centrul orașului Glasgow, poliția a intervenit de urgență. Sunt oameni răniți – VIDEO

Perimetrul a fost izolat de către forțele de ordine

Mai multe echipaje și mașini de poliție, dar și de salvare au ajuns, vineri, în zona centrală a orașului Glasgow, din Scoția, în zona unui hotel.

În primă fază au apărut întrebări pe rețelele de socializare despre ceea ce se întâmplase pe West George Street de a fost necesară intervenția oamenilor legii.

Ulterior, s-a aflat că ar fi fost vorba despre un atac. Și că ar fi fost cel puțin o persoană înjunghiată cu un cuțit, conform site-ului CNN.

Pe măsură ce autoritățile au comunicat detalii despre incident, s-a aflat, chiar de pe pagina oficială de Twitter a Poliției din Scoția, că un suspect a murit după ce a fost împușcat de poliție. Totodată, s-a confirmat faptul că alți șase oameni au fost duși la spital, pentru a le fi tratate leziunile. Printre victime se află și un polițist, care, din câte a anunțat un oficial din rândul oamenilor legii, citat pe respectiva pagină, este „în stare critică, dar stabilă”.
Până la acest moment nu se cunosc mai multe detalii cu privire la cele întâmplate și care ar fi fost condițiile în care s-a produs incidentul violent din inima orașului scoțian.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!


sursa foto: captură youtube