AcasăȘTIRI EXTERNEIncident șocant pe aeroport. A sărit din avionul care se pregătea să...

Incident șocant pe aeroport. A sărit din avionul care se pregătea să decoleze (VIDEO)

avionIncident șocant pe aeroport. A sărit din avionul care se pregătea să decoleze (VIDEO)

Un incident șocant a avut loc, recent, pe aeroportul din Los Angeles. Un bărbat a sărit dintr-un avion care se pregătea să decoleze.

Avionul rula pe pistă, când pasagerul s-a ridicat de pe scaun și a forțat de mai multe ori ușa cabinei piloților. Pentru că nu a putut intra, a ales să sara din aeronavă.

Membri ai personalului de la bord s-au temut iniţial de o tentativă de deturnare a avionului, însă pasagerul a ales uşa de urgenţă în timp ce avionul era în mişcare, potrivit autorităţilor.

Pasagerul a fost reținut de polițiști

Pasagerul a fost arestat pe pistă, iar acum este anchetat de poliție și FBI. El a fost spitalizat din cauza unor răni uşoare, cauzate de săritură, care nu-i pun viaţa în pericol. Zborul către Salt Lake City a fost amânat, potrivit Business Insider.

Autoritățile nu cunosc motivul pentru care pasagerul a recurs la acest gest, însă întreg incidentul ar fi început cu o altercație la bordul avionului, transmite CNN, citând presa locală. Din fericire, nicio altă persoană nu a fost rănită în acest incident.

Acesta este al doilea incident, în doar câteva zile, pe aeroportul din Los Angeles. Un automobilist a trecut joi de bariera de securitate, urmărit de poliţie, şi a condus pe pista de decolare a avioanelor.

author avatar
Andreea Vlad