AcasăȘTIRI EXTERNEVIDEO TERIBIL: OZN surprins într-o încleștare cu avioanele militare!

VIDEO TERIBIL: OZN surprins într-o încleștare cu avioanele militare!

oznIncident misterios investigat! OZN, surprins într-o încleștare cu avioanele militare - VIDEO

Un incident misterios s-a produs deasupra spațiului aerian spaniol, potrivit unei înregistrări video virale.

Un OZN a fost surprins pe cer de un pescar. Obiectul misterios ar fi încercat să scape de avioanele militare înainte de a intra în apă.

OZN-ul, văzut de un pescar spaniol

Filmarea a fost realizată de un pescar spaniol și a ajuns virală pe Internet. Potrivit imaginilor, OZN-ul ar fi zburat la aproximativ 70 de metri distanță de barcă și apoi a plonjat direct în ocean.

După câteva secunde, un elicopter apare deasupra bărcii și le ordonă să părăsească locul. În timp ce elicopterul pleacă, membrii echipajului pot fi auziți discutând despre ce trebuie să facă în timp ce se întorc în grabă la posturile lor.

Autoritățile militare nu au vrut să comenteze acest incident și au decis să-l investigheze în secret.

În luna februarie a acestui an, autoritățile britanice au anunțat într-un raport că un avion militar al Forțelor Aeriene Regale era gata să se ciocnească un obiect zburător neidentificat (OZN), în timpul unui antrenament desfășurat anul trecut.

Membrii echipajului, care se aflau într-un exercițiu de antrenament, au descris obiectul ca fiind circular, cu un centru gol (ca o gogoașă) și de culoare închisă. Obiectul avea un diametru de doar un metru.

author avatar
Andreea Vlad