AcasăȘTIRI EXTERNEVIDEO TERIBIL: OZN surprins într-o încleștare cu avioanele militare!

VIDEO TERIBIL: OZN surprins într-o încleștare cu avioanele militare!

oznIncident misterios investigat! OZN, surprins într-o încleștare cu avioanele militare - VIDEO

Un incident misterios s-a produs deasupra spațiului aerian spaniol, potrivit unei înregistrări video virale.

Un OZN a fost surprins pe cer de un pescar. Obiectul misterios ar fi încercat să scape de avioanele militare înainte de a intra în apă.

OZN-ul, văzut de un pescar spaniol

Filmarea a fost realizată de un pescar spaniol și a ajuns virală pe Internet. Potrivit imaginilor, OZN-ul ar fi zburat la aproximativ 70 de metri distanță de barcă și apoi a plonjat direct în ocean.

După câteva secunde, un elicopter apare deasupra bărcii și le ordonă să părăsească locul. În timp ce elicopterul pleacă, membrii echipajului pot fi auziți discutând despre ce trebuie să facă în timp ce se întorc în grabă la posturile lor.

Autoritățile militare nu au vrut să comenteze acest incident și au decis să-l investigheze în secret.

În luna februarie a acestui an, autoritățile britanice au anunțat într-un raport că un avion militar al Forțelor Aeriene Regale era gata să se ciocnească un obiect zburător neidentificat (OZN), în timpul unui antrenament desfășurat anul trecut.

Membrii echipajului, care se aflau într-un exercițiu de antrenament, au descris obiectul ca fiind circular, cu un centru gol (ca o gogoașă) și de culoare închisă. Obiectul avea un diametru de doar un metru.

author avatar
Andreea Vlad
1.432 afisari

19 COMENTARII

  1. HAI BREEE…CA NU EXISTA „EXTRATERESTRI”….SINGURII OAMENI SUNT MAIMUTELE DIN FERENTARI…PAMANTUL E PLAT…..

    • Sunt o multime de aplicatii de Android si Ios cu efecte speciale! :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Cand faceam eu dastea, voi aveati telefon pe butoane in 2010!

  2. Sa moare mama daca nu ierea Ciupacabra… Cica pescador spaniol pe care se vorbeste ITALIANA… In aceeasi limba italiana comunica si politia. Unde era asta, in Spania???

  3. Sa nu fie vreo Gogoasa. Nu ca nu am vazut si eu cateva ozeneuri la viata mea, dar ala din imagine prea arata a lucratura omeneasca, daca nu e doar o facatura pe caculator. Acum cu AI se poate cam orice… 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger