AcasăȘTIRI EXTERNEIncident grav, lângă sicriul Reginei Elisabeta. A fost nevoie de intervenția poliției

Incident grav, lângă sicriul Reginei Elisabeta. A fost nevoie de intervenția poliției

reginaIncident grav, lângă sicriul Reginei Elisabeta. A fost nevoie de intervenția poliției

Un bărbat a fost arestat după ce s-a apropiat de sicriul reginei Elisabeta în Westminster Hall. Autoritățile au precizat că incidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 22:00, dar că totul este sub control.

Un bărbat a fost arestat după ce s-a apropiat de sicriul reginei Elisabeta de la o coadă de persoane în doliu în Westminster Hall, a transmis BBC.

Bărbat arestat după ce s-a apropiat de sicriul Reginei

El a fost arestat în baza Legii privind ordinea publică și a fost dus în custodie, a anunțat Poliția Metropolitană. Incidentul din Parlament a avut loc vineri seară, în jurul orei 22:00 BST, au precizat oamenii legii într-un comunicat.

Înregistrarea video în direct a reginei care se află în stare de veci a fost întreruptă pentru o scurtă perioadă de timp în timpul incidentului. O declarație a Scotland Yard a spus: „În jurul orei 22:00 vineri, 16 septembrie, ofițerii de la Comandamentul de protecție parlamentară și diplomatică al Met au reținut un bărbat în Westminster Hall în urma unei tulburări”.

Un purtător de cuvânt al Parlamentului a declarat: „Suntem conștienți de un incident în Westminster Hall, în care un membru al publicului a ieșit din coadă și s-a îndreptat spre catafalc. Acum au fost scoși din sală și coada a fost reluată cu întreruperi minime”.

author avatar
Andreea Vlad
532 afisari

3 COMENTARII

  1. Cred ca si autoarea acestei ineptii este ”in stare de veci” !

    ”Înregistrarea video în direct a reginei care se află în stare de veci a fost întreruptă pentru o scurtă perioadă de timp în timpul incidentului.”

  2. ,,Creatura Clotshot supraviețuiește morților! Undertaker raportează că „cheaguri de sânge” își mișcă degetele și nu pot fi ucise, nici măcar în formaldehidă! Carrie Madej relatează că o creatură s-a ridicat de pe lama microscopului!! Numeroase teorii uimitoare care sugerează o nouă groază de sănătate publică abia au început!!
    – Creatura este vie și crește
    – Creatura se găsește în oameni morți
    – Creatura este încă în viață, chiar și în oameni morți
    – Creatura nu moare când moare gazda ei
    – Creatura se hrănește cu nutrienții din sângele uman
    – Creatura astupă organele și vasele de sânge
    – Creatura SE POATE REPRODUCE.
    – Creatura se poate reproduce prin depunerea de ouă.
    -Creatura NU ESTE TESTĂ ÎN ASISTENȚA DE SANG.
    -Mulți oameni pot avea deja creatura înotând în corpul lor.
    – Creatura continuă să crească și să crească și nu are o limită de dimensiune.
    – Creatura continuă să crească până când persoana moare.
    – Creatura poate crește în afara corpului.
    – Creatura poate fi transmisă de la evenimente legate de sânge, cum ar fi ACTIVITATEA SEXUALĂ!
    Creatura poate crește în interiorul tău sau în cineva pe care îl cunoști… poate colegii tăi, rudele, vecinii… doamna care îți servește cafeaua… doctorul tău… dentistul… oameni care ar fi fost în contactul cu sângele altuia… lista poate continua.
    INDICII : Un indiciu pe care îl avem… este SÂNGE PORTOCALA.
    Poate că dacă o persoană își înțepe degetul pentru a vedea dacă are sânge portocaliu, acesta ar fi un indicator bun. Dacă oamenii pot simți că se mișcă în interiorul lor, acesta ar fi un alt indicator… poate ceva care se mârâie încet ? Poftele ciudate pot fi un alt indicator. Organe sau glande care se comportă în moduri neobișnuite. Antidoturi nu se cunosc încă, dacă există!’’
    https://www.ournewearthnews.com/2022/06/08/woman-coughing-and-throwing-up-synthetic-biological-creatures-she-feels-them-under-her-skin-and-in-her-brain-and-she-sees-them-in-her-stool-too/
    Femeie Tușind și Vomând Creaturi Biologice Sintetice, Le simte sub piele și în creier și le vede și în scaunul ei!! Urmăriți o creatură care se mișcă în filmări uluitoare!!

  3. Procesiunea funerară a Reginei Elisabeta a fost condusă de o capră… Care ar putea fi sensul?

    După cum se vede în prima imagine, ar putea fi un simbol satanic, iar ei aduc un omagiu religiei lor… religiei ei satanice. Este posibil să fie o optică militară… și în acest caz ar fi o „capră Iuda”… un simbol al unui trădător al umanității.
    Se pare că armata cu pălărie albă deține controlul asupra familiei regale… care nu a fost NICIODATĂ în control deplin, iar ideea că regina ar putea face tot ce vrea ea a fost cu siguranță o iluzie.
    Familia regală are cu siguranță controlorii lor.
    OMG Regele Charles declară 17 zile de doliu!! Regele Carol ne-a dat o optică militară „Operațiunea London Bridge”?!! Te gândești la ce mă gândesc eu?!!
    Din ce în ce mai mulți dintre noi devin conștienți de optica militară a pălăriei albe… adică armata ne oferă indicii prin evenimentele actuale, că deține controlul.
    Veteranul militar american, Derek Johnson, a pus la punct publicul cu privire la optica militară și alte evoluții „din spatele scenei”.
    Johnson a spus să noteze că numărul „17” a apărut acolo unde s-a întâmplat acest lucru.
    Bine… urmărirea știrilor familiei regale despre plecarea reginei și verificarea opticii militare sugerează ambele că armata Pălăriei Albe deține acum controlul asupra familiei regale.
    VERIFICAȚI LEGĂTURILE URMEAZĂ ACEASTĂ MĂRTUIE ȘI ȚI ȚI ȚI ȚI minte CEREMONIA DE DESCHIDERE A OLIMPIDELOR DE LA LONDRA DIN 2012, PRIVIND REGINA ELIZABETH, CARE S-AR PUTEA FOST UN RITUAL DE SACRIFIC SATANIC AL COPIILOR ÎN FAȚA TA!! )
    Joi, 01 aprilie 2010 11:08 Declarație semnată de un martor supraviețuitor, urmată de o copie a scrisorii date deja Reginei în ianuarie 2008 de către supraviețuitorii școlilor rezidențiale din Canada. Declarația lui William Arnold Combes
    În septembrie 1964, când aveam 12 ani, eram deținut la școala din Kamloops și am fost vizitați de Regina Angliei și de Prințul Phillip. Îmi amintesc că a fost ciudat pentru că au venit singuri, fără mare fanfară sau nimic. Dar i-am recunoscut și directorul școlii ne-a spus că este Regina și tuturor ni s-au dat haine noi și mâncare bună pentru prima dată în câteva luni cu o zi înainte de sosirea ei.
    În ziua în care a ajuns la școală, eu făceam parte dintr-un grup de copii care mergeau la un picnic cu regina și soțul ei și oficialii școlii, pe o poiană de lângă Dead Man’s Creek. După un timp, am văzut-o pe
    Regina plecând din acel picnic cu zece copii de la școală, iar acei copii nu s-au mai întors. Nu am mai auzit nimic despre ei și nu i-am mai văzut nici măcar când eram mai mari. Toți erau de acolo, dar toți au dispărut.
    Grupul care a dispărut era de șapte băieți și trei fete, cu vârsta cuprinsă între șase și paisprezece ani. Nu-mi amintesc numele lor, doar un prenume ocazional ca Cecilia și a existat un Edward.
    Mă face să mă întreb și despre acei copii nativi dispăruți cu care Elizabeth și Philip au plecat, pentru a nu mai fi văzuți niciodată… au fost predați druidilor pentru uz ceremonial?
    Orice ar fi făcut Elisabeta în viața ei, a fost suficient ca sufletul ei să fie necreat… și să înțeleagă asta… asta se întâmplă cu adevărat doar celor cărora viețile au fost atât de rele, că au evoluat până la un punct, ar fi nevoie de milioane sau miliarde de încarnări. să se întoarcă acolo unde erau.
    Și bineînțeles… TREBUIE să ne întrebăm… Cum au fost conectați druizii la ceremonia de deschidere a Olimpiei din 2012… deoarece este probabil că Elizabeth a rămas „UNA DINTRE EI” pentru întreaga ei viață… Mă îndoiesc că după acea ceremonie, calitatea ei de membru a fost anuală!
    Anticristul, va fi noul rege al Angliei ? Joseph Gregory Hallet, care se va declara Hristos, iar in realitate este Anticristul. Daca va aparea cu sacou sau cravat verde, atunci fiti siguri ca el este Reptiluanul Anticrist. Palariile Albe stiu ? Sau sunt cu el ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger