AcasăȘTIRI EXTERNEIncident grav la un aeroport german. Un bărbat a intrat cu mașina...

Incident grav la un aeroport german. Un bărbat a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni

sursa foto: twitter.com/BreakingIEN

Un incident a trimis în grija medicilor mai multe persoane. S-a întâmplat în Germania, în urma unui episod ce a avut loc pe la aeroport regional.

Un bărbat a intrat cu maşina într-o mulţime de oameni pe aeroportul Koln-Bonn, din vestul Germaniei, a anunţat vineri poliţia statală, potrivit agerpres.ro.

Mai multe persoane rănite, inclusiv doi polițiști

Conform precizărilor unui purtător de cuvânt, bărbatul – care conducea o maşină închiriată – a rănit „cinci sau şase” persoane în incident, dintre care doi ofiţeri de poliţie. În acest caz s-a mai aflat că suspectul a fost reţinut şi dus la un spital din Koln, urmând să fie internat într-o secţie închisă de psihiatrie, din câte a menționat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Totul s-ar fi întâmplat dimineața, la ora locală 9.30, în parcarea P2 a aeroportului, unde șoferul a spart bariera. „Se pare că a condus spre mai multe mașini și pietoni, care l-au putut evita”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, potrivit tabloidului german Bild, preluat de site-ul Daily Mail.

Se pare că bărbatul s-ar fi opus reținerii, în acel moment polițiștii suferind răni ușoare.

author avatar
Andrei Coman
363 afisari

6 COMENTARII

      • Sau a luat-o razna. Este pasul urmator si vedem din ce in ce mai multi lupi singuratici. Care nu pot fi controlati (pe asta il stia politia dar degeaba) , ca nu fac parte din celule de diferite feluri. Ci la un moment dat le fileaza lampa si fac cate o nefacuta, ca ala din Miami care a dat foc la port. Sau multi altii in ultimele luni. Dar daca nu o sa fie ici colo cativa, dar o sa fie milioane? Cum o sa mai controleze bezmeticii astia care vor sa ne saraceasca cu totul, sa ne tina in puscarii orase de 15 minute, sa ne eutanasieze din blandete si bunatatea sufletului lor sa nu mai suferim dupa ce iesim la pensie, sa ne controleze natalitatea, ce cum cine cu cine si orice altceva?
        Plus cipurile implant creier, sa ne tina captivi intr-o realitate virtuala pe care o controleaza ei, in loc sa avem libertatea de a obtine nemurirea, tot ca spirit ( ca nu iti duci corpul in meta sau unde o mai fi), la fel, dar liberi, cu Dumnezeu! Nu cu ei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger