AcasăȘTIRI EXTERNEIncident armat în SUA. Spaimă la liceu! Un adolescent a murit, alți...

Incident armat în SUA. Spaimă la liceu! Un adolescent a murit, alți doi tineri au fost răniți. Ce a anunțat Poliția – VIDEO

Incident armat în SUA. Spaimă la liceu! Un adolescent a murit, alți doi tineri au fost duși de urgență la spital. Ce a anunțat Poliția - VIDEO (sursa foto: captură video youtube)

Din păcate, un nou episod violent, soldat cu victime, a fost raportat dincolo de Ocean.

Un adolescent a murit, iar alți doi sunt internați în spital, ca urmare a unui incident armat ce a avut loc luni după-amiază în afara unui liceu din Des Moines, potrivit abcnews.go.com.

Două tinere, în grija medicilor

Conform informațiilor furnizate public, via Twitter, de Poliția din Des Moines, oraș aflat în statul american Iowa, un băiat în vârstă de 15 ani a murit.

O adolescentă de 16 ani și o altă fată, în vârstă de 18 ani, sunt internate în spital. Potrivit site-ului menționat, tânărul nu era elev al acelei unități de învățământ, respectiv al East High School.

Ipoteza luată în calcul

Reprezentanții poliției au mai anunțat că se pare că focurile de armă ar fi fost trase dintr-un vehicul aflat în mers. Totodată, s-a comunicat public faptul că „potențiali suspecți” au fost reținuți, dar că încă nu au fost formulate acuzații. Nu s-au transmis public detalii despre numărul potențialilor suspecți în acest caz.

Nu se cunosc, deocamdată, mai multe detalii cu privire la circumstanțele în care s-a produs acest incident armat din Statele Unite, dar ancheta e în plină desfășurare.