AcasăȘTIRI EXTERNEIncident armat în Berlin. Mai multe persoane au fost rănite - VIDEO

Incident armat în Berlin. Mai multe persoane au fost rănite – VIDEO

Incident armat în Berlin. Mai multe persoane au fost rănite - VIDEO (sursa foto. captură video youtube Ruptly)

Polițiștii germani au intrat în alertă, sâmbătă dimineață, după ce le-a fost semnalat un incident cu urmări grave, produs într-un cartier din Berlin.

Patru oameni au ajuns în grija medicilor, după un episod violent ce a avut loc în cartierul Kreuzberg. Oamenii legii încearcă să dea de urma celui sau celor care ar fi provocat acest incident.

Conform dw.com, care citează o purtătoare de cuvânt a poliției, ar fi fost vorba despre o altercație în care au fost implicate mai multe persoane, urmare a căreia patru oameni au fost duși la spital.

Se fac cercetări

Atacul a avut loc în apropierea sediului Partidului Social-Democrat german, (SPD), însă aceeași sursă a precizat că nu ar exista indicii care să conducă spre ipoteza că episodul ar fi avut o motivare de ordin politic. Se fac, însă, cercetări menite să scoată la lumină condițiile în care a avut loc episodul violent.

Oamenii legii s-au deplasat în număr semnificativ la fața locului și au luat la puricat perimetrul, pentru a încerca să identifice sursa acestui incident. Se cunosc puține detalii până la momentul de față. Conform site-ului amintit, se pare că una dintre persoanele rănite ar fi fost scoasă dintr-un canal, în care ar fi ajuns după ce ar fi căutat să se ferească din calea gloanțelor. Ceilalți trei oameni ar fi fost găsiți pe o alee.

Imagini de la fața locului: