AcasăȘTIRI EXTERNEÎncep referendumurile de anexare la Rusia în cele 4 regiuni din Ucraina....

Încep referendumurile de anexare la Rusia în cele 4 regiuni din Ucraina. Urmează 5 zile de vot

referendumÎncep referendumurile de anexare la Rusia în cele 4 regiuni din Ucraina. Urmează 5 zile de vot

Patru regiuni din Ucraina – Lugansk, Doneţk, Herson şi Zaporojie – aflate sub controlul forţelor ruse derulează, începând de vineri, referendumuri privind anexarea la Rusia.

Votul este condamnat de Occident, dar și de președintele ucrainean Volodimir Zelenski, care îi îndeamnă pe ruși să protesteze împotriva mobilizării semnate de Vladimir Putin: „Este momentul alegerii pentru bărbaţii din Rusia, este alegerea de a muri sau de a trăi”.

Secțiile de votare vor funcționa doar marți, 27 septembrie

Votul în provinciile Lugansk, Doneţk, Herson şi Zaporojie, reprezentând aproximativ 15% din teritoriul ucrainean, urmează să aibă loc de vineri până marţi.

Conform BBC, presa rusă a informat că oficialii electorali vor merge din uşă în uşă cu urne mobile, de vineri până luni.

Secţiile de votare vor funcţiona doar în a cincea zi, 27 septembrie, oficialii invocând motive de securitate.

Sute de secţii sunt programate să se deschidă în acea zi, alegătorii putând vota şi în alte regiuni decât cele în care locuiesc.

Referendumurile din Donbas, nerecunoscute de nimeni!

TASS relatează că 450 de secţii de vot vor fi deschise pe teritoriul aşa-numitei Republici Populare Doneţk, iar alte 200 pentru cei evacuaţi în Rusia. În Lugansk, rezidenţii vor putea vota în 461 de secţii de votare, pe întreg teritoriul republicii, precum şi în toate regiunile ruseşti, unde au fost înfiinţate 201 secţii.

Autorităţile din regiunea Zaporojie au anunţat deschiderea a 394 de secţii de votare şi a altor 58 în Rusia şi în republicile Lugansk şi Doneţk, precum şi în regiunea Herson, relatează TASS.

Vladimir Putin este tot mai singur pe scena internațională și se pare că a fost părăsit până și de Recep Tayyip Erdogan. Turcia a condamnat miercuri referendumurile de anexare „ilegitime” ale Rusiei în patru regiuni aflate sub controlul său în Ucraina.

Și NATO a condamnat joi planurile Moscovei de a organiza referendumuri în regiunile ocupate de Rusia în Ucraina şi a cerut tuturor statelor să respingă ceea ce a numit „încercările flagrante ale Rusiei de cucerire teritorială”, relatează Reuters.

author avatar
Andreea Vlad
381 afisari

9 COMENTARII

  1. Andreea Vlad, este tot mai evident că tu ești sora lui Andrei Stefan! Vai de părinții voștri, amărâții …

    • Este foarte evident ca eu sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , fratele geaman al lui Gica contra sistemului ! Vai de parintii nostri ca au zamislit doua lichele , amaratii …

  2. Cand nu ai carte, esti usor de pacalit. Daca mai esti si prost,
    iesi in mijlocul drumului si dai pantalonii jos , sa vada lumea ca ti-ai murdarit lenjeria intima. Ala, pe care-l cheama ca pe cojocul de piele de oaie cu blana intoarsa, cica i se rupe sufletul de Ucraina. Si o sa planga la tv cu Z. Probabil in vila de milionar a lui -Z din Italia. Normal, Franta, pentru ca a luptat de Gaulle , prin Regatul Unit, in cel de-al doilea razboi mondial, s-a dat antinazista, cand, de fapt , francezii au fost mari vanatori de evrei, pe care i-au dat nemtilor , sa le faca nemtii ce stiau ei mai bine, Parisul era intr-o mare veselie si rezistenta la bautura, si infratit cu ocupantul neamt. Cand nazistii au dat ucrainienilor, parti din Romania, ca recompensa pentru crimele lor din cel de-al doilea razboi mondial,pe inimă miloasă, cu cojoc de piele intoarsă, nu l-a mai durut. Acum se infratesc urmasii nazistilor din al doilea razboi si vor sa razbune rusinea infrangerii.

  3. Aia este. Nu sunt teritoreiile racheților naziști împuțiți ci ale mujicilor bețivi și nespălați.

  4. Dracu sa-i pieptene…problema este ca din momentul in care Rusia devine oficial implicata in razboi aia nu mai e ceva local ci razboi mondial cu Rusia si toti aliatii ei.Adica vreo4 miliarde de oameni cpntra NATO si G7…exact asta vor globalistii sa extermine miliarde de oameni sa-i incaiere unii cu altii.Cum asa?pai se exacerbeaza toate conflictele posibile peste tot…teroare psihologica la TV fake-news

  5. Rusia face referendum iar Jeglensky este ocupat cu trasul pe nas iar occidentalli sint ocupati cu pedofilia si bulaneala,Succes militar Rusiei impotriva Diavolului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger