AcasăȘTIRI EXTERNEIncendiu puternic, într-un bloc din Paris, și un nor uriaș de fum!...

Incendiu puternic, într-un bloc din Paris, și un nor uriaș de fum! Mai mulți oameni au fost răniți. Imagini de la fața locului – VIDEO

Incendiu puternic, într-un bloc din Paris, și un nor uriaș de fum! Mai mulți oameni au fost răniți. Imagini de la fața locului - VIDEO (sursa foto: captură Twitter)

Pompierii și cadrele medicale au intervenit de urgență, miercuri, în capitala franceză, la locul unui incendiu ce a izbucnit într-un bloc cu patru etaje.

Din imaginile surprinse la fața locului și postate pe rețeaua de socializare Twitter se poate vedea că incendiul a generat un nor semnificativ de fum.

Incidentul care a pus în alertă pompierii și echipajele medicale a izbucnit în cursul dimineții, într-un imobil de pe Rue de Longchamp, în arondismentul 16 din Paris.

Potrivit uk.news.yahoo.com, care citează presa locală, cel puțin 12 oameni au fost răniți, dintre care trei grav.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale

(sursa foto: captură Twitter – BFM Paris)

Imagini cu intervenția pompierilor – care au acționat cu furtunuri cu apă pentru a stinge focul – au fost postate pe internet. Potrivit bfmtv.com, incendiul s-a produs la primul etaj al imobilului. Pompierii au evacuat mai mulți locuitori ai imobilului, care se aflau la ferestre.

Totodată, urmau să se facă verificări în apartamente, pentru a se vedea dacă nu cumva există și alte eventuale victime.

Nu se cunosc deocamdată cauzele care au dus la izbucnirea incendiului. Dar se așteaptă ca acest aspect să fie stabilit la finalul intervenției de stingere a incendiului.

 

author avatar
Andrei Coman
106 afisari

1 COMENTARIU

  1. ce cauta ci oara aia cu arma, vor sa panicheze lumea acesti tero risti al mafiei sataniste!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger