AcasăȘTIRI EXTERNEEUROPA ARDE! Mii de oameni evacuați în Franța din cauza incendiilor!/Imaginile iadului...

EUROPA ARDE! Mii de oameni evacuați în Franța din cauza incendiilor!/Imaginile iadului și în Spania! – VIDEO

EUROPA ARDE! Mii de oameni evacuați în Franța din cauza incendiilor!/Imaginile iadului și în Spania! - VIDEO (foto: captură video)

Căldura continuă să dea mari bătăi de cap pe Bătrânul continent. Europa arde de la un capăt la altul și de data asta nu Rusia este de învinuit.

În Franța, incendiile au dus la evacuări masive, iar pompierii nu mai pot face față situațiilor apărute în toate regiunile Hexagonului.

Mii de oameni evacuați în Bordeaux

Câteva mii de persoane au fost evacuate din locuințele lor din sud-vestul Franței, în prima zi a acestei săptămâni, pe măsură ce un incendiu de vegetație continuă să afecteze regiunea.

Pompierii nu au reușit să controleze incendiul din apropiere de Dune de Pilat, cea mai înaltă dună de nisip din Europa – un punct de atracție pentru turiști. Schimbările rapide ale vântului au crescut riscul ca acesta să se răspândească în zonele rezidențiale, spun aceștia.

„Fumul e toxic”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Arnaud Mendousse, citat de lemonde.fr. „Protecția populației este o chestiune de sănătate publică”.

Aproximativ 5.000 de oameni au fost evacuați din Les Miquelots, un cartier sudic al orașului Teste-de-Buch, iar altor 3.000 de persoane fiindu-le cerut să părăsească Pyla-sur-mer, spre est, indică aceeași sursă.


Două incendii masive de vegetație

E vorba despre unul dintre cele două incendii masive de vegetație care afectează de la începutul săptămânii trecute regiunea Gironde, la sud de Bordeaux. În tot acest timp, Franța continuă să lupte cu temperaturi foarte ridicate.

Imagini cu flăcările puternice care au aprins vegetația au fost postate pe rețelele de socializare.

Flăcările înghit Spania. Tren plin cu călători în pericol!

Și Spania se confruntă cu incendii de vegetație, pe fondul căldurii. Pe Internet au apărut recent și imagini surprinse într-un tren din Spania, cu reacția călătorilor care au observat flăcări în apropierea șinelor de cale ferată pe care se afla garnitura în care călătoreau, pe ruta Madrid-Ferrol.

Trenul a oprit pentru scurt timp, în provincia Zamora, după ce a ajuns într-o zonă în care se manifesta un astfel de incendiu.

author avatar
Andrei Coman
973 afisari

9 COMENTARII

  1. Iar curvele imputite din Bruxel taxeaza masinile care consuma benzina….daca ard padurile nu poluezi e totul OK….Alles Gute…Tchuss….Auf Wiedersehen…SUCK MY Dick Bitches

  2. Suntem in plin razboi meteorologic… cercetati pe WEB!….
    HAARP si celelalte….!!!

  3. Ca si in Australia acum 3 ani, Cabala face parjol cu LASERELE din satelitzi pentru a omora, infometa si speria omenirea, dar in scurt timp mascarada se va sfarshi.
    Falsul Retardat Biden a plecat cu coada intre picioare din Arabia Saudita, si asta insemana ca Niet Petrol pentru Republica Comunista America si pentru Organizatzia satanista mUE.
    Acum si Putin inchide robinetele, asa ca shandramaua Cabalei se prabusheste vertiginos si trage dupa ea toate Guvernele Criminale, Parlamentele Penale Criminale si Presedintii Tradatori si Criminali, care vor fi judecati si executati cu un glonte in cap de Curtea Martziala Internatzionala.

  4. In perioada în care temperaturile depășesc 30 C in locul celor care așteaptă să recolteze ceva as pune pază 24 din 24. Dacă nu puteți plăti anunțați si faceți cheta. Este interesul tuturor
    Altfel mai devreme sau mai târziu cineva o să vă dea foc ca sa demonstreze că se schimbă clima si sunt necesare masuri drastice.

  5. Cata desteptaciune in mintile netede ale Bruxelilor ,ce gandire de martafoi incerti sexual Pai bai japite ,decat sa bagi supra banet in F16 ,in rachete invizibile si in alte asemenea unelte care ucid ,mai bine pune-ti mintea la contributie ,investeste naibii in mijloace de stins padurile ca in fiecare an ne confruntam cu acest fenomen Poluarea este inimaginabila ,ecosistemele sunt definitiv distruse ,oamenii raman fara case ,unii ard de vii !Cum e cu mamele Mexicane care plang la gardul lui Trump mai bosorog dement Cei care sufera de pe urma vapailor nu plang Fiti ar gandirea de ras a ta si a celor ca tine ,onanie care dai mana cu aerul!

  6. Mai da UE are tot felul de planuri sau strategii dar ai naibi daca se gandesc la un plan comun de stingere a incendiilor de vegetatie.
    Plantele atat de ” pretuite” de UE , graul, porumbul , floarea soarelui sunt la fel de pretioase ca lingourile din banca.
    De ce nu instutuie masuri de preventie/ paza de civili -pompieri ?

  7. Cine sa institue masuri? La noi ard granele iar plavanul ,mai cumpara 32 de f16 Se putea accepta oferta SABB si crearea a 5000 de locuri de munca ,dar n-ai cu cine !Ne jumulesc cu o nepasare de iti vine sa urli

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger