AcasăȘTIRI EXTERNEIncendiu devastator la Moscova. Flăcările se întind pe 7.000 de metri pătrați...

Incendiu devastator la Moscova. Flăcările se întind pe 7.000 de metri pătrați – VIDEO

Incendiul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri. Sinistrul a afectat un centru comercial și a acoperit 7.000 m2. O persoană a murit, potrivit agenției Tass.

Pompierii ruși se luptă cu un incendiu de „7.000 de metri pătrați” care a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, într-un centru comercial de la periferia capitalei Moscova, au anunțat serviciile de urgență.

„Un act deliberat este luat în considerare”

Autoritățile suspectează că în spatele incendiului se află un „act criminal”, au relatat agențiile de presă rusești. Potrivit Tass o persoană a murit și a avut loc și o explozie, posibil din cauza unor butelii de gaz, relatează Le Figaro.

„Pompierii se luptă cu un incendiu de 7.000 de metri pătrați în regiunea Moscovei”, a anunțat ministrul rus pentru Situații de Urgență pe Telegram. Incendiul se află în centrul comercial Mega Khimki din suburbia Khimki din nordul capitalei ruse. „Din cauza prăbușirii acoperișului, focul s-a extins instantaneu pe o suprafață mare”, a precizat Ministerul rus pentru situații de urgență pe Instagram, referindu-se la dificultatea pompierilor de a lucra la fața locului.

„Un act deliberat, cum ar fi un incendiu premeditat, este luat în considerare”, a declarat agenția de presă Interfax, citând o sursă neidentificată.

Agenția Sputnik a precizat că un act criminal este „una dintre principalele explicații” pentru incendiu. Ulterior, agențiile de stat au menționat o încălcare a standardelor de siguranță, caz frecvent în Rusia,  ca fiind o posibilă cauză a sinistrului.

author avatar
Tudor Borcea
832 afisari

2 COMENTARII

  1. Astia gandesc ca Stan si Bran…
    Incep cu daramarea palariei unul, celuilalt, isi dau la gioale si in final, isi darama casa unul, celuilalt…
    Atat e nivelul….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger