AcasăȘTIRI EXTERNEIncendiu de proporții la Paris! A ars cea mai mare piață din...

Incendiu de proporții la Paris! A ars cea mai mare piață din lume! – VIDEO

(sursa foto: captură video Twitter)

A fost alertă în capitala Franței. Pompierii au fost mobilizați de urgență, pentru a stinge un incendiu care a cuprins un depozit de legume și fructe.

Un nor uriaș de fum negru s-a înălțat duminică la Paris, deasupra unui depozit de produse care furnizează capitalei franceze și regiunilor învecinate cu o mare parte din alimentele sale proaspete, fiind considerat cel mai mare de acest gen din lume.

(sursa foto: captură video Twitter)

Pompierii au îndemnat oamenii să stea departe de zona respectivă. Totul, în timp ce 100 de ofițeri și 30 de mașini de pompieri s-au luptat cu incendiul de la Piața Internațională Rungis, potrivit voanews.com.

Depozitul are o suprafață uriașă/Nu se știe de la ce a izbucnit incendiul

Din câte a precizat un reprezentant al serviciului de pompieri din Paris, nu au fost persoane rănite. S-a reușit împiedicarea răspândirii focului de la depozitul de dimensiunea unui teren de fotbal, aflat pe o suprafață de 7.000 de metri pătrați.

Nu se știe de la ce anume a izbucnit focul. Condițiile care au dus la producerea incendiului urmează, însă, să fie stabilite în urma unor cercetări.

Conform sursei citate, peste 12.000 de oameni lucrează în acea piață angro, depozitele fiind pline cu fructe și legume, fructe de mare, carne, produse lactate și flori din toată Franța și din întreaga lume.

Fumul generat de incendiu a fost vizibil de la o distanță considerabilă față de locul în care se află piața angro de alimente proaspete din capitala franceză.

author avatar
Andrei Coman
704 afisari

3 COMENTARII

  1. Catedrala…. dar cu catedrala Notre-Dame?
    De ce nu arde și oMacroul? Și toți devianții din Hexagon, toți iubitorii de doze, devianți și racheți cioloveci.

    SĂ-I VEDEM LA IARNĂ. Noi, în special cei ce avem peste 50 de ani, suntem căliți, dar decrepiții….

  2. Cand a ars Piata Ferentari a fost pus intentionat focul pentru acte care nu erau in regula si pe urma s-a facut Economat Sector 5, pustiu, cu preturi mari si fara tarani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger