AcasăȘTIRI EXTERNEÎn Ungaria - se poate, la noi - NU! Viktor Orban, ajutor...

În Ungaria – se poate, la noi – NU! Viktor Orban, ajutor INCREDIBIL pentru toţi maghiarii

viktor orbanUngaria merge până-n pânzele albe cu UE ca să-şi apere o lege anti-LGBT

Viktor Orban a anunţat un ajutor incredibil de mare pentru toţi maghiarii, în condiţiile scumpirilor de la raft şi de la pompe, în staţiile PECO.

Guvernul de la Budapesta a decis prelungirea plafonării preţurilor carburanţilor şi ale unor alimente de bază până pe 1 octombrie.

Au îngheţat şi dobânzile

Executivul a decis de asemenea prelungirea unui moratoriu pe rambursarea creditelor şi a unei măsuri de îngheţare a dobânzilor creditelor ipotecare până pe 31 decembrie 2022.

Deocamdată, românii aşteaptă şi ei plafonarea preţurilor la pompă. Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că „trebuie venită cu o plafonare clară a prețului” la benzină și motorină. La ce preț va fi plafonat, încă nu se știe.

Conform legii Concurenței, prețul carburanților poate fi plafonat pentru o perioadă de 6 luni, care poate fi prelungită succesiv pentru durate de câte cel mult 3 luni, cât timp persistă împrejurările care au determinat adoptarea respectivei hotărâri.

Acciza pentru benzină este de 2.458,10 lei/tonă (1,89 lei/litru), iar acciza pentru motorină este de 2.052,89 lei/tonă (1,73 lei/litru).

author avatar
Andrei Ștefan
802 afisari

5 COMENTARII

  1. Daca as sti limba, parca m-as muta in Ungaria. Ce naiba, la noi chiar nu se poate nimic de real ajutor?

    • de ce crezi ca mai multi aradeni si-au cumpărat case in localitatile din Ungaria aproape de frontiera? Unii aradeni muncesc acolo altii fac naveta 20-30 km, copiii pot merge la scoli cu limba de predare romana sau maghiară. Casele sunt destul de ieftine comparativ cu cele de la noi toate au gaz metan si apa curenta si in plus nu se plateste impozit pe case ! Asta asa ca fapt divers. Litrul de motorina este 480 Ft !!!!!
      PS sunt roman ca sa nu sara unii cu gura pe mine aiurea

  2. Orban vrea să trăiască în pace și prosperitate împreună cu și în mijlocul ungurilor săi. Nu vrea funcție de șef NATO sau comisar ieoropean ca alții. De-aia e trup și suflet cu poporul Ungariei nu cu homalăii de la bruxel sau cu licuriciul obez și arogant.

  3. Orban președinte, Orban președinte !
    Îi dăm și Ardealul, Moldova și Țara Românească !
    Hi-hi-hi !

  4. orban planuieste,ciolacu reacta. asta e diferenta dintre un om si o maimuta. cu toate ca si maimutele au un fel de a gandi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger