AcasăȘTIRI EXTERNEÎn pline scumpiri, activiștii vegani aruncă laptele pe jos / „Milițiile eco”...

În pline scumpiri, activiștii vegani aruncă laptele pe jos / „Milițiile eco” atacă magazinele – VIDEO

Livrările de lapte din Marea Britanie sunt amenințate din nou după ce un grup de activiști vegani a atacat magazinele și a vărsat conținutul sticlelor pe jos.

Până la 500 de activiști ar putea lua parte la planurile de a bloca depozitele de produse lactate timp de două săptămâni, cerând trecerea la alternative pe bază de plante.

Val de critici pe rețelele de socializare

Grupul de protest Animal Rebellion – o ramură a Extinction Rebellion – organizează aceste proteste pentru a-și promova „agenda vegană”.

Grupul a avertizat: „Oamenii sunt pregătiți să facă tot ce este necesar în mod non-violent – și asta include închisoarea”, scrie Daily Mail.

Un director al unuia dintre cei mai mari furnizori de lapte din țară a avertizat că ar putea exista penurie dacă grupul își organizează protestul, relatează presa britanică.

Parlamentarul conservator Alicia Kearns a declarat: „Aceste miliții vegane ar trebui să se confrunte cu toată forța legii”.

Anterior, activiștii de la Animal Rebelllion au vărsat lapte pe podeaua magazinului Harrods din Knightsbridge și au fost îndepărtați cu forța de către securitate.

Veganii de pe rețelele de socializare au condamnat ulterior acțiunile grupului, spunând că „ne-au făcut să arătăm ca niște proști” și că a fost „mai degrabă dăunător decât util”.

„Cu siguranță există și alte modalități decât risipa directă a unui produs animal, simt că ne face să arătăm ca niște ipocriți”, a comentat un utilizator.

„Poate că îmi scapă ceva, dar toată chestia asta m-a făcut să mă simt rău și cred că este mai degrabă în detrimentul cauzei noastre decât să ne ajute”.

author avatar
Tudor Borcea
992 afisari

15 COMENTARII

 1. NISTE BEZMETICI! ASTIA TREBUIE PEDEPSITI DE LEGE, DACA MAI EXISTA ASA CEVA, ALTFEL VA FI UN HAOS DE NEDESCRIS!!!

 2. Ăștia trebuie călcați în picioare, ce mai. Ca și waxerii, iubitorii de cioloveci sau devianții, ăia cu leghebeteii…

  CE AU ÎN COMUN CEI POMENIȚI DE MINE? GRAVE PROBLEME LA MANSARDĂ DUBLATE DE UN NUMĂR EXTREM DE MIC DE NEURONI!

  • Ești un Davinci al autocaracterizărilor, neîmplinitule. Ce te diferențiază de acești indivizi?! Alimentația, poate, însă ai face bine să treci pe buruiană, că pe fecale nu prea ești convingător!

   • Waxere, vierme decerebrat, sper că la Bălăceanca/Spitalul 9/Vulcan/Socola/… să ai numai gândaci, greieri și cărăbuși la masă. Că buruiana este pentru lighioanele utile, nu pentru #reziștii ca tine!
    Leghebetistule, ai săltat din poala lui tăpălabă, haștagule!? Gata, nu-ți mai dă lumină, te-a trimis la „muncă”?

    • Dat fiind faptul că el chiar recunoaște că scrie fără noimă, cum crezi că este??? E RETARDAT DIN FĂTARE!
     Deci e genetic idiot acest troll waxerist și fără noimă!
     E un troll dintre cei ai lui tăpălabă pus să laude tot ce-i nefiresc în lume, în societate!

   • 1933 Wisconsin milk strike
    https ://en. wikipedia. org/wiki/1933_Wisconsin_milk_strike
    Global economic crisis: Farmers destroy milk, in order to get a better price.1 January 1927
    https: //www. alamy .com/global-economic-crisis-farmers-destroy-milk-in-order-to-get-a-better-price-image345686332.html

 3. „Omoigod,omoigod,omoigod…”. Doar atat stiu prostanii sa faca. Bashca melitzia lor ii ia cu sarumana. Puneti ba parul si bulanul pe spinarile descreieratilor si dati-le pana se pisha si se ka-ca sange!

  • Nota 10!
   Așa ar trebui tratați și devianții de la noi, ăia care lăudau dozele, restricțiile și acum îi laudă pe racheții cioloveci

 4. & Nu au cerut și lege prin care să fie sancționate șj păsările care se hrănesc și cu insecte și alte animale nevegane, câinii, pisicile, vulpile , lupii, etc. , ?

 5. Englezii sunt niste degenerati. Mai au crestere demografica doar datorita imigrantilor. Peste tot vezi in functii cheie bronzati si bronzate de pe la periferiile Calcutei si Karachi-ului, care vorbesc in numele UK. Nativii care se ocupa de politica sunt lobotomizati sau cu probleme hormonale provocate de menopauza intarziata (vezi Boris J. & Liz Truss). Cu astfel de exemple, ajunsi in varful piramidei puterii, ce sa invete tineretul patriei UK? Sunt „mandrii” ca sunt pidosnici si cum barbatii nu pot alapta, arunca laptele, fiindca e alb, deci e rasist.

 6. Asta e ca religia.. in capul lor toti trebuie sa fie ca ei. Sa fie vegani in treaba lor.
  Nu imi poate impune nimeni asta.. daca vreau sa mananc carne si sa beau lapte e treaba mea..

 7. Ideea e bună, dar să fie aplicată la noi, cu deșertarea bidoanelor cu lături din parlament. Poate scăpăm de calvarul autoproclamaților „aleși” să vândă până și pământul de sub noi. Tare-s curios dacă mai apuc să văd că generația tânără are curaj și timp, să schimbe ceva din mucegaiul ăsta mirositor, cu gheare bine înfipte în scaunele tapițate cu crime la adresa neamului (încă) românesc.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri