AcasăȘTIRI EXTERNEÎn plină criză, activiștii „eco” aruncă laptele pe jos. „Milițiile climatice” atacă...

În plină criză, activiștii „eco” aruncă laptele pe jos. „Milițiile climatice” atacă supermarketurile – VIDEO

Activiștii din Animal Rebellion au protestat în weekend împotriva companiilor producătoare de lactate din Marea Britanie, aruncând lapte pe podelele magazinelor.

Mai multe înregistrări video arată persoane care aruncă litri de lapte integral pe podelele și pe vitrinele supermarketurilor din Marea Britanie.

Acțiuni coordonate în toată țara

Grupul de activiști Animal Rebellion a coordonat acțiuni în toată țara, inclusiv în magazinele Waitrose, Whole Foods și Marks and Spencer din Londra, Manchester, Norwich și Edinburgh.

„Companiile producătoare de lactate sunt responsabile de mai multe emisii de gaze cu efect de seră decât cele producătoare de petrol. De asemenea, ele sunt responsabile de majoritatea emisiilor de metan”, afirmă cei de la Animal Rebellion într-unul dintre videoclipurile postate pe rețeaua de socializare Twitter.

În același videoclip, o protestatară spune că a întreprins deja toate mijloacele democratice posibile pentru a atrage atenția. „Nu funcționează. Am încercat să votăm. Am încercat să scriem petiții”, spune ea, înconjurată de aproximativ 20 de persoane care privesc scena fără să reacționeze.

Să mâncăm numai plante

Într-o altă înregistrare video, un protestatar, aflat pe tejgheaua unui magazin, solicită guvernului britanic „să sprijine comunitățile agricole și pescărești într-o tranziție corectă către un sistem alimentar bazat pe plante”, scrie TVA Nouvelles.

Animal Rebellion pretinde că este în apărarea animalelor și a climei și vrea să forțeze guvernul să impună un sistem alimentar bazat pe plante pentru a evita sacrificarea vacilor.

author avatar
Tudor Borcea
551 afisari

10 COMENTARII

  • Încearcă să nu fii bou. Poate iese sânge de la tine când te mulgi de trei ori pe zi, dar nici un fermier nu va face asta cu vacile, pentru că ÎI OMOARĂ PRODUCȚIA, bă scaiete!
   Alex… spânzură-te. Nu te va opri nimeni, nici măcar maică-ta.

   • De ce te supara adevarul? Tu sti ce este laptele standardizat sau omogenizat? Ca provine unul din tara x, altul din tara y, muls de 3 ori pe zi, imbranzit, amestecat si reconstruit ca lapte, la 7 lei l si ala natural este dat la porci pentru ca nu renteaza sa-l vinzi. Ai grija la ce bagi in gura ca vad ca la cate prostii scoti, cred ca mai faci si altceva cu gura aia.

    • Balexe, dobitoc penibil mai esti. Stii tu ca iese sânge. Poate de la tine din ochiul maro după ce îți proptește unul prepeleaculprea tare, de-ți împinge căcatu-n ceafă!

 1. „Companiile producătoare de lactate sunt responsabile de mai multe emisii de gaze cu efect de seră decât cele producătoare de petrol.”
  🙂 🙂 🙂
  Cad de redus mintal sa fi?

 2. Speram sa vedem in curand tot Uki-sta-nul stand numai in frig, si sa aiba parte numai de foa-mete, sa vedem daca o sa le vina si la idiotii astia inutili mintea la cap 🙂 Pacat ca nu era acolo Comandor Gherghisan, sa ii dea un pu-lan intre oc-hi la asi-atica aia imigranta de tot rah-atul 🙂 Hai ca daca se adeveresc profetiile, o sa dispara majoritatea insulei aia de ra-hat in ocean !! Si nu uitati sa mancati numai gan-daci, bai gan-dacilor in marime naturala, si cu 2 picioare 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri