AcasăȘTIRI EXTERNEÎn plină campanie de vaccinare cu doza a 4-a, Israelul a mai...

În plină campanie de vaccinare cu doza a 4-a, Israelul a mai primit o lovitură!

În timp ce România are probleme să-şi convingă populaţia să se vaccineze cu prima doză, iată că Israelul a demarat campania de imunizare cu serul numărul 4. Toţi israelienii cu vârsta peste 60 de ani şi personalul medical vor avea dreptul la o a patra doză de vaccin anti-COVID-19.

Cetăţenii Israelului au fost primii din lume care au primit a treia doză de vaccin anti-COVID-19 şi continuăm să fim în frunte cu cea de-a patra doză”, a spus premierul. Naftali Bennett a făcut apel la cei care îndeplinesc aceste criterii „să meargă să se vaccineze”.

Teamă în Israel de varianta Omicron

Experţii în pandemie au aprobat cea de-a patra doză, iar asta este „o veste excelentă care ne va ajuta să trecem peste valul Omicron care mătură lumea”, potrivit premierului.

La finalul săptămânii trecute, premierul israelian a anunțat că țara a intrat în al cincilea val al pandemiei de coronavirus, provocat de răspândirea variantei Omicron.

Lovitură: Naftali Bennett, în carantină

În toată această agitaţie din Israel, iată că ţara a mai primit o lovitură: Naftali Bennett a intrat în carantină duminică, în aşteptarea rezultatului la testul PCR de COVID-19, după ce fiica sa în vârstă de 14 ani a fost testată pozitiv la noul coronavirus.

După ce a aflat de rezultatul testului fiicei sale, Bennett a plecat de la reuniunea săptămânală de cabinet şi s-a dus acasă.

Autorităţile din Israel nu au dezvăluit dacă adolescenta a fost infectată cu varianta Omicron sau cu Delta.

Înainte de şedinţa de cabinet, Bennett, care s-a vaccinat cu o „doză booster” pe 20 august, precum şi alţi membri ai guvernului lui au făcut teste antigen rapide, la care au primit rezultate negative.

author avatar
Andrei Ștefan
2.081 afisari

11 COMENTARII

  1. Bai Bennett, bai sluga globalista, sa dea Dumnezeu sa iti moara tot poporul tau de jidani ordinari, dar numai partea aceea care e multilateral intepata si dezvoltata in cap !! Ha ha ha 🙂 Bai, sa iti stea mancarea in gat macar 1 saptamana, bai criminalule de jidan ipocrit, multumim din inima ca tocmai ti-ai sters poporul tau iubit de masoni ipocriti de pe fata Pamantului !! Bai Bennett, bai papagalule de elitist ordinar, cel mai bine ar fi sa va vaxxinati in cap in fiecare luna, stii si tu cum e, e ca si cum a-ti juca ruleta jidaneasca cu vietilor voastre, care oricum sunt de kakat, asa ca v-ati gandit sa organizati un frumos spectacol de sinucidere colectiva !! Ha ha ha 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Jidan Virus Not Macht Frei 🙂

  2. Jocuri de imagine jidanesti. Trebuia sa stim toti treaba asta. Altfel totul ar fi fost musamalizat. Asa ca mai beny mai las-moale cu teatrul ca nu tine! La fel si tu mai stefan care de ziua ta te ti de cioace si raspunzi ca de obicei la comenzi !

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri