AcasăȘTIRI EXTERNEÎn California, un restaurant interzice intrarea clienților vaccinați

În California, un restaurant interzice intrarea clienților vaccinați

În California, un restaurant interzice intrarea clienților vaccinați

Măsura a fost luată pentru a protesta împotriva acestei pretinse „trădări anti-americane”.

Pe măsură ce varianta Delta se răspândește în SUA, un restaurant din California a decis să meargă împotriva deciziilor guvernamentale. În loc să ceară dovezi de vaccinare sau un test PCR negativ, Basilico’s Pasta e Vino cere exact opusul.

„Trădarea și prostia anti-americane”

Pentru intra în acest restaurant italian aflat în Huntington Beach, clienții nu trebuie să fi fost vaccinați împotriva Covid-19, relatează Vice. O modalitate prin care managerii se opun „trădării și prostiei anti-americane”, au argumentat ei într-un mesaj lipit pe ușa de la intrare.

Revendicarea proprietarilor este de a protesta împotriva restricțiilor sanitare, care ar trebui să stopeze epidemia Covid-19 pe continentul american. „Încă din prima zi, (nu ne-am conformat niciodată) am interzis măștile și acum avem nevoie de dovada nevaccinării!”, au afirmat ei într-o postare pe Facebook.

Evident, această operațiune anti-vax este o modalitate de a crea un buzz în jurul restaurantului. În fapt, este complicat să demonstrezi absența unei vaccinări împotriva Covid-19 (sau a oricărui virus). Trebuie efectuat un test serologic care determină absența anticorpilor. Or, prezența anticorpilor nu înseamnă că o persoană a fost neapărat vaccinată, ea poate indica o contaminare din trecut.

Make Restaurants Great Again

Acest faimos restaurant nu se află la prima încercare. Despre Basilico’s Pasta e Vino s-a vorbit la apogeul crizei Covid-19, din martie 2020, rămânând deschis în ciuda restricțiilor. Când restaurantele s-au redeschis, managerii, pro-Trump, nu au respectat măsurile sanitare (purtarea unei măști, distanțarea socială etc.), scrie Le Point.

Susținătorii fostului președinte american au creat o fundație numită Make Restaurants Great Again, cu referire la sloganul de campanie al republicanului. „Basilico nu și-a închis niciodată ușile, rămânând pe deplin operațional fără restricții, inclusiv cu interzicerea măștilor, cu totală ignorare a tuturor ordonanțelor tiranice ale guvernelor locale și federale”, au declarat aceștia.

author avatar
Tudor Borcea
425 afisari

2 COMENTARII

  1. Bravo, bai americanilor care mai ganditi cu capul mare, care nu sunteti cobaii regimului lui China Joe Senile Biden, bravo !! CE pwula in gura i-ati dat la toti sobolanii vaxinati in cap, vedeti ca unul nu chitaie pe aici in apararea colegilor lor sobolani in grea suferinta, o sa dea astia coltul de la 18 luni de la prima intepare in cap, inca cu miile, tampitii drakului de sclaveti posmagii !! Bai, hamsterilor, mars la incolonare ca la Birkenau sau Auschwitz, si unul sa nu miste in front, ca vine altfel Matu, si va da un autograf in plina figura, adica un cap in gura, ca nu are timp de semnaturi dansul, e prea ocupat cu tot felul de idei in capul ala prost de idiot util no. 5 !! Vine Apocalipsa peste voi, bai hamsteilor, faceti loc la Anti-Christ, nu e ffrumos sa comentati la asa ceva, o sa va salveze pe toti de nu o sa va vedeti, direct in Iad veti ateriza, mormolocilor cu 2 neuroni partial functionali !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger