AcasăȘTIRI EXTERNEIMPLOZIE în UE: Olaf Scholz se opune aderării Ucrainei!

IMPLOZIE în UE: Olaf Scholz se opune aderării Ucrainei!

Guvernul Scholz, acuzat de ipocrizie, la nicel european. Scandal pe armele trimise Ucrainei

​Cancelarul Germaniei i-a lăsat pe toţi gură-cască atunci când a spus că nu este în favoarea unei aderări „pe scurtătură” a Ucrainei la Uniunea Europeană, precizând că nu ar fi corect față de țările din Balcanii de Vest.

Faptul că nu există o scurtătură pe drumul spre aderarea la UE a Ucrainei este un imperativ de corectitudine față de cele șase țări din Balcanii de Vest”, a afirmat Scholz.

Un răspuns oficial pentru Ucraina, în iunie

De ani de zile (aceste țări) au întreprins reforme intensive și se pregătesc pentru aderare. Respectarea promisiunilor noastre față de ele nu este doar o chestiune de credibilitate.

Astăzi, mai mult ca niciodată, integrarea lor este și în interesele noastre strategice”, a mai declarat ​cancelarul Germaniei.

Ursula von der Leyen a spus recent că Ucraina va primi un prim răspuns în iunie la cererea sa de aderare la UE, în mod normal un proces lung şi complicat.

Între timp, Slovacia şi Polonia au anunțat că vor face eforturi comune pentru a ajuta Ucraina să obţină statutul de ţară candidată la aderarea la UE cât de curând posibil.

author avatar
Andrei Ștefan
1.503 afisari

9 COMENTARII

  1. Ziare.com RUSINEA PRESEI SI JURNALISMULUI ROMANESC ! FALSI JURNALISTI , ANALFABETI FUNCTIONALI ESCROCI CE PUBLICA ARTICOLE COPIATE DE PE SITE-uri SI CARE AU SUTE DE CONTURI SI FAC COMENTARII LA ARTICOLELE LOR PENTRU ASI LAUDA MIZERIILE SE AUTO PUNCTEAZA SI HARTUI SI INSULTA CITITORII CE NU SUNT DE ACORD
    ANALFABETII FALSI JURNALISTI , COPISTI SI PLAGIATORI , de pe Site-ul Ziare.com SUNT UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIA DIN ROMANIA
    CENZURA SI INSULTE GROSOLANE , CALOMNII SI DENIGRARI PENTRU CINE NU SUNT DE ACORD CU MINCIUNILE SI PROPAGANDA PUPIN CURISTA A POSTACILOR ziare.com

  2. se pare ca nemtii au inceput sa se prinda ca li se intind capcane de peste tot. prea le-a mers din plin pina acum

  3. Nu se opun deloc. Ei vor doar ca pașii normali să fie respectați, atât. Dar dat fiind faptul că articolul e scris de ăla cu două nume mici, nu ne mai mirăm.

  4. Nu se opune nimeni! Discuția este dacă este admisibilă sau nu o procedură „accelerată” de aderare. Se pare că nu. Asta înseamnă că țară candidată va parcurge toate procesele legislative necesare aderării. Implozia e în capul autorului.

  5. IA BAGATI MAI BAIETI , UCRAINA IN U.E. SI ASA VA FACETI ROST DE TOATA GARNITURA DE INFRACTIUNI-PROSTITUTIE, PEDOFILIE, TRAFIC DE PERSOANE ,TRAFIC DE DROGURI, TRAFIC DE ARME, TRAFIC DE ORGANE, TALHARII, TAXE DE PROTECTIE, CRIME LA COMANDA, SPARGERI DELOCUINTA, FURTURI DE AUTOTURISME, SPARGERI DE CONTURI, FURTURI DE IDENTITATE,DE PATRIMONIU SI , PUTIN ….NEONAZISM, DEOARECE – AZOV UL- TREBUIE SA SE REFACA LA O SCARA MULT MAI MARE …….SUCCES !!!!!!

  6. Cu mirajul Rusiei, ca tărâm unde curge numai lapte și miere, ne-am cam lămurit încă de pe vremea lui Stalin. Putinică încearcă să-l reînvie. Cu succes.

  7. Ucraina este amăgită de toți. Toți promit, numai ca să se opună Rusiei, fiind folosită pe post de bătăușul de serviciu. Prevăd o mare dezamăgire pentru ucraineni, când, după liniștirea apelor, li se va spune că nu este momentul, că nu îndeplinesc nu știu ce condiții, că au la granițe probleme cu vecinii, că trebuie să privatizeze pe nimic industria, etc., etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger