AcasăȘTIRI EXTERNEImagini șocante. În scutece, un copil se plimbă pe scări cu un...

Imagini șocante. În scutece, un copil se plimbă pe scări cu un pistol încărcat în mână – VIDEO

Imagini șocante surprinse de o cameră de supraveghere dintr-un imobil din Indiana, SUA, arată un copil în scutece plimbându-se cu un pistol în mână, pe casa scărilor.

Imaginile, obținute de pe o cameră de supraveghere, au fost difuzate în cadrul emisiunii „On Patrol: Live”, un reality show care urmărește viața de zi cu zi a polițiștilor americani.

Pistolul era încărcat

Incidentul a avut loc în Beech Grove, Indiana, SUA. Alertați de vecinii îngrijorați, polițiștii s-au grăbit să ajungă la fața locului pentru a preveni o tragedie.

În înregistrarea video a intervenției difuzată de reality-show, se poate vedea cum polițiștii intră în clădire. Apoi ajung în apartamentul în care copilul mic intră, dispărând din imaginile camerei de supraveghere.

Înăuntru, agenții îl interoghează direct pe presupusul tată al copilului: „Avem o înregistrare video cu copilul dumneavoastră cu o armă de foc în mână. Aveți o armă?”.

Bărbatul răspunde negativ și afirmă că nu are nici o armă de foc în posesia sa. În loc să recunoască, îl acuză chiar pe vărul său că este adevăratul proprietar al armei, scrie La Libre.

„Este aici?”, întreabă poliția. „Nu”, răspunde bărbatul, explicând că, totuși, acesta este găzduit în apartamentul său de zece zile.

Însă căutările polițiștilor au descoperit rapid arma de foc, un pistol, care era încărcat, ascunsă într-un dulap de lemn. Tatăl copilului a fost arestat și luat la secție și va răspunde în fața legii.

 

author avatar
Tudor Borcea
353 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger