AcasăȘTIRI EXTERNEImagini șoc! Președintele Franței, pălmuit în văzul lumii! Incidentul, surprins în imagini...

Imagini șoc! Președintele Franței, pălmuit în văzul lumii! Incidentul, surprins în imagini – VIDEO

Imagini șoc! Președintele Franței, pălmuit în văzul lumii! Incidentul, surprins în imagini - VIDEO (captură youtube)

Sunt imagini de ultimă oră care surprind un incident căruia i-a căzut victimă liderul de la Paris.

Emmanuel Macron a fost lovit cu palma peste față, de un bărbat, în momentul în care s-a apropiat de gardurile de protecție aflate în fața unui grup de persoane, pe care președintele francez s-a apropiat să îi salute.

Din câte se poate vedea din imaginile ajunse pe internet, Macron se apropie de bărbat, cu gândul să îl salute. Nimic nu părea să lase loc incidentului ce a urmat. La scurtă timp, însă, tânărul – care purta o mască de protecție albă –  îl lovește cu palma peste față pe înaltul oficial francez. În clipa următoare, agenții de pază au intervenit, iar președintele a fost însoțit rapid de la locul unde s-a produs incidentul.

Totul s-a întâmplat în timpul unei vizite oficiale a președintelui Macron în departamentul Drôme, aflat în sud-estul Franței, conform site-ului BBC.

Imaginile s-au răspândit deja pe rețelele de socializare.


479 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai Macaroni, asta a fost un bitch-slapping, cum se zice, executat ca la carte, bai hahalera de elitist koklit ce esti !! 🙂 Ti-ai luat-o ca la tara, bai nimikule, toti stiu ca tu esti numai un actor platit de elitele globale de faci pe interesantul, dar esti numai o vuvuzea, nimic altceva, esti o rusine pentru natiunea franceza, bai tradator criminal !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger