AcasăȘTIRI EXTERNEImagini înspăimântătoare! Dramă la o competiție: Şapte persoane au murit după ce...

Imagini înspăimântătoare! Dramă la o competiție: Şapte persoane au murit după ce o maşină a ieşit de pe traseu şi a intrat în mulţime – VIDEO

sursa foto: captură video X (ex-Twitter)

O competiție auto s-a încheiat cu o tragedie, după ce o mașină scăpată de sub control a intrat în mulțime. Sunt mai multe victime.

O maşină de curse a ieşit de pe traseu în timpul unei competiţii desfăşurate duminică în Sri Lanka şi a intrat într-o mulţime de spectatori şi de oficiali ai cursei, cauzând moartea a şapte persoane şi rănirea altor 20, au anunţat autorităţile, potrivit AP, preluată de news.ro.

Mii de spectatori au văzut accidentul tragic. Care a avut loc în timpul cursei din oraşul Diyatalawa, situat la aproximativ 180 de kilometri est de capitala Colombo, notează aceeași sursă.

Trei răniți, în stare critică

Nu se știe încă exact ce a cauzat accidentul cu urmări cumplite. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, Nihal Thalduwa, una dintre maşini a ieşit de pe pistă şi a intrat în spectatorii şi oficialii evenimentului. Şapte persoane – inclusiv patru oficiali – au fost ucise, iar alte 20 de persoane au ajuns la spital, a declarat Thalduwa. DIn câte a precizat acesta, trei dintre răniţi se află în stare critică.

Thalduwa a mai anunțat că poliţia a lansat o anchetă. Cursa a fost suspendată după accident.

Aproximativ 45.000 de spectatori se adunaseră pe circuitul de curse de la o academie militară din Sri Lanka. Potrivit aceleiași surse, evenimentul a fost organizat de armata din Sri Lanka şi de Sri Lanka Automobile Sports.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini surprinse la locul tragediei. Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

author avatar
Andrei Coman