AcasăȘTIRI EXTERNEImagini înspăimântătoare cu un taur înfuriat! Turiști puși pe fugă și atacați...

Imagini înspăimântătoare cu un taur înfuriat! Turiști puși pe fugă și atacați de animal, pe o plajă din Mexic – VIDEO

sursa foto: X

Se întâmplă uneori ca pe plajă, pe timpul sezonului cald, să-și mai facă apariția câte un câine. Care să caute ceva de mâncare. Sau se apropie de apă și să se mai răcorească.

Oricât ar părea de greu de crezut, pe o plajă din Mexic și-a făcut apariția un „musafir” mai puțin așteptat: un taur. „Vizita” animalului de proporții impresionante nu a fost lipsită de emoții pentru oamenii aflați în zonă.

Un taur a fugărit turiștii aflați pe o plajă populară din stațiunea Cabo San Lucas, potrivit hotnews.ro. Mai multe persoane au filmat incidentul, inclusiv scenele în care o femeie este împunsă și trântită pe nisip de animalul furios.

De altfel, au apărut mai multe înregistrări video cu taurul ajuns pe plajă. Imagini care, cum era de așteptat, s-au răspândit cu repeziciune în mediul online, devenind virale.

Țipete de groază

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în stațiunea din Baja California Sur, Mexic. Taurul a început să se plimbe pe plajă, în timp ce câțiva câini au început să latre, ceea ce a enervat masivul animal.

La un moment dat, taurul a alergat după un bărbat care avea în brațe un copil. Imaginile sunt cutremurătoare, mai ales că pe înregistrarea video postată pe o rețea de socializare se aud țipetele puternice, disperate ale oamenilor care filmează. Și care se uită îngroziți la ce se derula îaintea ochilor lor. Omul reușește, într-un final, să fugă din calea animalului.
Imagini cu taurul atacând-o pe femeie

Alt turist a surprins momentul în care o femeie care stătea sub un pavilion la malul mării începe să hrănească taurul dintr-un bol argintiu. N-a trecut prea mult timp până ce femeia și-a strâns lucrurile și a dat să plece, doar că taurul s-a luat pe urmele sale. A părut să încerce să mai găsească ceva de mâncare în bagajele femeii. Intuind pericolul, turiștii aflați în apropiere, martori la întreaga scenă, au îndemnat-o pe femeie să abandoneze bagajele, însă nu a fost chip. La un moment dat, animalul a început să atace.

Femeia a încercat să se ridice în mai multe rânduri, fiind dărâmată de taur de fiecare dată. Intervenția ce s-a dovedit a fi fost salvatoare a venit din partea unei alte turiste. Care a reușit să îndepărteze taurul înfuriat după ce a aruncat cu apă, dintr-o găleată, înspre masivul animal.

author avatar
Andrei Coman