AcasăItaliaImagini cutremurătoare! Un camion a lovit mai multe persoane, în New York...

Imagini cutremurătoare! Un camion a lovit mai multe persoane, în New York – VIDEO

sursa foto: captură Twitter

Au fost scene cutremurătoare în Brooklyn, New York, în prima zi a acestei săptămâni. Un camion a lovit mai mulți oameni.

O persoană a fost ucisă și cel puțin alte opt, inclusiv un ofițer de poliție, au fost rănite după ce un camion U-Haul a lovit pietoni în Brooklyn, luni dimineață, potrivit cbsnews.com. Șoferul a ajuns în custodia poliției.

CBS2 a aflat că victima care și-a pierdut viața în incidentul de luni avea 44 de ani și a murit în urma unei răni la cap, conform aceleiași surse.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Au apărut imagini surprinse de camere de supraveghere cu momentul în care autovehiculul ajunge pe trotuar, iar un bărbat se ferește în ultimul moment din calea sa.

Din primele informații, se pare că șoferul a lovit trei pietoni pe Fifth Avenue și Bay Ridge Parkway din Bay Ridge. Poliția a încercat să-l oprească, dar șoferul și-a continuat drumul. A mers prin Brooklyn și în cele din urmă spre nord pe Brooklyn Queens Expressway, potrivit aceleiași surse.

Rămâne ca anchetatorii să stabilească exact, în cadrul investigațiilor, condițiile în care s-a produs incidentul de luni.

author avatar
Andrei Coman
236 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger