AcasăȘTIRI EXTERNEImagini cu suspectul în cazul uciderii fostului premier japonez, Shinzo Abe, surprinse...

Imagini cu suspectul în cazul uciderii fostului premier japonez, Shinzo Abe, surprinse cu scurt timp înainte de tragedie! – FOTO/VIDEO

Imagini cu suspectul în cazul uciderii fostului premier japonez, Shinzo Abe, surprinse cu scurt timp înainte de tragedie! - FOTO/VIDEO (sursa foto: captură youtube/The Straits Times)

Continuă să apară detalii despre cazul care a zguduit Japonia!

De la o oră la alta apar informații noi despre atacul șocant în urma căruia fostul premier nipon Shinzo Abe a pierit, la 67 de ani, după ce a fost împușcat, în timp ce ținea un discurs public, în orașul Nara.

Suspectul în cazul uciderii fostului premier nipon a fost surprins în imagini, cu puțin timp înainte de a avea loc nenorocirea. În imagini surprinse la fața locului apare bărbatul bănuit că l-ar fi împușcat pe fostul prim-ministru japonez.

Unde apare suspectul, cu scurt timp înainte de atac

Suspectul – care, conform presei japoneze, s-ar numi Tetsuya Yamagami și ar avea 41 de ani – apare la mică distanță în spatele lui Abe, în timp ce fostul premier urcă pe podium, pentru a le vorbi oamenilor. O fotografie realizată în momentul respectiv a fost postată pe site-ul BBC.

(sursa foto: captură site bbc.com)

Totodată, și news.sky.com face publice două cadre relevante cu același presupus atacator. Care, de această dată, apare la o distanță mai mare față de fostul premier japonez, în apropierea unui banner portocaliu.

(sursa foto: news.sky.com)

În primă fază, după ce s-a aflat de acest episod șocant căruia i-a căzut victimă Shinzo Abe, pe Internet au apărut înregistrări din care se auzeau două zgomote, ca de focuri de armă.

Din păcate, deși a fost dus la spital, după ce a fost împușcat, iar medicii au făcut eforturi pentru a-l salva, Shinzo Abe a încetat din viață.

author avatar
Andrei Coman
376 afisari

3 COMENTARII

  1. ce drac au pazit ,,samuraii” de la paza diplomatilor si a politicienilor? ronini ii faceam pe toti! 😀

  2. e clar ca a fost o conspiratie ca cineva sa-l lase pe asasin pe podium sa-si faca treaba. cum a ajus el pe podium si cine l-a lasat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger