AcasăȘTIRI EXTERNEImagini adorabile cu micii prinți! Ducii de Cambrigde, William și Kate, pe...

Imagini adorabile cu micii prinți! Ducii de Cambrigde, William și Kate, pe covorul roșu alături de cei trei copii – VIDEO

Imagini adorabile cu micii prinți! Ducii de Cambrigde, William și Kate, pe covorul roșu alături de cei trei copii - VIDEO (sursa foto: Twitter/KensingtonRoyal)

O serie de imagini în care apar William și Catherine, Ducii de Cambridge, împreună cu micuții lor au cucerit, pur și simplu, internetul.

Întreaga familie a mers, vineri, să vadă un spectacol de pantomimă, la Londra.

Lesne de inteles, cei trei micuți ai cuplului au fost în centrul atenției tuturor, nu doar pe covorul roșu – prima apariție în formulă completă, din câte remarcă presa din Regatul Unit, cât și în sala de spectacol. Unde au urmărit din lojă reprezentația Pantoland, alături de William și Catherine – care, din câte se poate vedea din imaginile surprinse la eveniment, au purtat măști de protecție, date fiind condițiile speciale, de pandemie, în care a avut loc reprezentația artistică.

Pe pagina oficială de Twitter a Ducilor de Cambrigde au fost postate mai multe fotografii de la eveniment, inclusiv una ce surprinde momentul sosirii celor cinci membri ai familiei, cu George (7 ani) și Charlotte (5 ani) ținându-l de mână pe tatăl lor, iar micul Louis (2 ani) în grija mamei sale. O combinație de zâmbete pe fețele părinților celor trei prinți și reală fascinație pe chipurile prichindeilor.