AcasăȘTIRI EXTERNE„Ilona, nu te pune cu Putin” / Mesajul liderului Ceceniei pentru Elon...

„Ilona, nu te pune cu Putin” / Mesajul liderului Ceceniei pentru Elon Musk

„Ilona, nu te pune cu Putin” / Mesajul liderului Ceceniei pentru Elon Musk

Liderul republicii Cecenia, Ramzan Kadîrov, l-a sfătuit pe Elon Musk „să nu se pună cu Putin”, după ce patronul Tesla l-a provocat pe liderul de la Kremlin la o luptă corp la corp, cu miza Ucraina.

„Elon Musk, nu te-aș sfătui să concurezi cu Putin. Sunteți categorii de greutate prea diferite”, a scris Kadîrov pe canalul său Telegram.

„Te vei întoarce alt om, Ilona”

„Și nici măcar nu e vorba de arte marțiale sau, de exemplu, de judo. Cum îți imaginezi? Ești în colțul roșu al ringului – un om de afaceri și un blogger pe Twitter. Putin, în albastru, este un politician mondial, un strateg, o furtună pentru Occident și SUA. Vladimir Vladimirovici va arăta nesportiv când va învinge un adversar mai slab”, a scris șeful republicii Cecene, citat de Grozny TV.

Liderul cecen l-a sfătuit pe Musk să vină să se antreneze în Cecenia, oferind și unele exemple.

„Universitatea Rusă a Forțelor Speciale – aici veți urma un antrenament de foc. Și vei fi învățat de campioni mondiali , care în 2015 au învins forțele speciale ale SUA. Clubul de luptă „Akhmat” – aici veți fi învățat sub îndrumarea lui Abuzaid Vismuradov, vă veți redresa rapid nu numai fizic, ci și mental, veți câștiga nervi de oțel. Te vei întoarce din Republica Cecenă ca o persoană complet diferită, Ilona”, a spus Ramzan Kadîrov.

Luni, Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la luptă, într-un mesaj difuzat pe Twitter, către contul oficial al Kremlinului. Cel puțin rușii, nu au putut fi la curent cu provocarea pentru că Twitter și alte rețele social-media sunt blocate în Rusia ca urmare a sancțiunilor occidentale după invadarea Ucrainei.

author avatar
Tudor Borcea