AcasăȘTIRI EXTERNEIlie Năstase: „Ucraina are miliarde de la SUA, noi ce am primit?”....

Ilie Năstase: „Ucraina are miliarde de la SUA, noi ce am primit?”. Ce spune despre poziția României în conflict

Ilie Năstase: „Ucraina are miliarde de la SUA, noi ce am primit?”. Ce spune despre poziția României în conflict / Foto: Facebook

Legendarul tenismen român Ilie Năstase și-a exprimat poziția față de războiul din Ucraina și o posibilă implicare a României în acest conflict.

Fostul numărul unu mondial consideră că țara noastră nu trebuie să ajute cu arme forțele președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

„Nu e războiul meu, al României”

În opinia lui Ilie Năstase, forțele armate române nu sunt pregătite de un război cu un adversar de anvergura Rusiei. „Nu este războiul meu, al României. Cineva a spus că nu e pregătită armata română de război. E pregătită, dar nu pentru un război cu Rusia, ci cu o țară mica”, a declarat fostul lider ATP, scrie gsp.ro.

„De ce vorbim noi mai mult decât Ungaria? De ce ne dam noi mari? Acum şase luni Ucraina spunea că nu recunoaște limba română în rândul românilor din Ucraina. Ştiaţi că a fost împotriva noastră să intrăm în NATO?”, a continuat el.

„Nu am primit nimic de la SUA, ne plătim și rachetele”

„Condamn Rusia pentru războiul ăsta, dar nu sunt de acord ca noi să ne băgăm în faţă acolo, să ne ducem peste băiatul ală, care a fost actor (Zelenski) Suntem şi noi cineva”.

„Aţi văzut câte miliarde a primit Ucraina? Noi ce am primit de la SUA? Nu am primit nimic. A trebuit sa ne plătim și rachetele. Suntem foarte importanţi în NATO, suntem cei mai importanţi după SUA”, a mai spus ironic fosta glorie a tenisului mondial.

author avatar
Tudor Borcea