AcasăȘTIRI EXTERNEIkea oferă spre închiriere un mini-apartament în Tokyo. Chiria, un chilipir! IMAGINI...

Ikea oferă spre închiriere un mini-apartament în Tokyo. Chiria, un chilipir! IMAGINI incredibile din interior- FOTO

apartamentIkea oferă spre închiriere un mini-apartament în Tokyo. Chiria, un chilipir! IMAGINI incredibile din interior- FOTO

Retailerul suedez Ikea devine proprietar în Japonia cu un apartament minuscul pe care îl va închiria în Tokyo.

Apartamentul de doar 10 metri pătrați este situat în districtul Shinjuku și va costa doar 99 de yeni (0,86 de dolari) pe lună pentru închiriere, potrivit unui comunicat Ikea.

Este disponibilă o singură unitate și este complet mobilată cu mobilier și accesorii Ikea, transmite CNN. Compania acceptă cereri de la potențiali chiriași, care trebuie să aibă peste 20 de ani, până pe 3 decembrie.

Apartamentul va fi apoi închiriat până pe 15 ianuarie 2023, a spus Ikea. Chiriașul va trebui să plătească singur facturile la utilități.

Apartamentul are doar 10 mp

Zece metri pătrați nu înseamnă mult, dar Ikea spun că au muncit din greu pentru a profita la maximum de suprafața disponibilă.

„Una dintre chei este să folosiți bine spațiul vertical”, a spus compania pe site-ul său. „Prin surprinderea tridimensională a camerei, se deschid noi posibilități într-un spațiu limitat.”

Tokyo este unul dintre cele mai populate orașe din lume, deținând numeroase microapartamente. Acesta găzduiește puțin peste 14 milioane de oameni, potrivit CNN.

Ikea își promovează mini-apartamentul cu ajutorul unui rechin pe nume Blahaj, care apare într-o serie de videoclipuri promoționale publicate pe YouTube.

Personajul Blahaj înfățișează un agent imobiliar specializat în spații mici. În clipuri, Blahaj își expune viziunea pentru micul apartament cu ajutorul unui membru al echipei de design interior Ikea.

author avatar
Andreea Vlad
789 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger