AcasăȘTIRI EXTERNE„Idioții Europei” nu se vaccinează. Presa germană critică România, Bulgaria și Ucraina

„Idioții Europei” nu se vaccinează. Presa germană critică România, Bulgaria și Ucraina

„Idioții Europei” nu se vaccinează. Presa germană critică România, Bulgaria și Ucraina

Cotidianul din Germania Hamburger Morgenpost punctează asupra „dezastrului sanitar” din Europa de Est, criticându-i pe români, bulgari și pe ucraineni pentru că refuză vaccinarea.

Într-un articol intitulat „Idioții Europei”, ziarul german scrie: „Este un iad, ca într-un război: aproape nimeni nu își poate imagina ce se confruntă în prezent medicii și asistentele în Europa de Est. Situația corona este catastrofală, pandemia face furori la o scară fără precedent”.

Corona în Europa de Est: „Așa arată un dezastru sanitar”

„Nicăieri în Europa nu au murit atât de mulți oameni de Covid-19 în decurs de 24 de ore ca în Ucraina: 765 de noi decese au fost raportate miercuri. O femeie din orașul Donețk povestește postului ARD ce a trăit într-un spital: „Ni s-a spus că la un etaj sunt 44 de pacienți, toți puțin mai în vârstă. Pentru 44 de persoane a fost o asistentă, un medic de gardă și un medic șef care i-au tratat pe toți”.

„Ca și alte țări din Europa de Est, Ucraina se luptă cu un val corona de proporții fără precedent. Situația din România este, de asemenea, gravă: incidența pe șapte zile este de peste 531, iar aproape toate spitalele sunt supraaglomerate”. „Cât de dramatică este situația o arată un videoclip de la Spitalul Universitar din București, pe care portalul românesc de investigații «Recorder» l-a publicat recent sub titlul „Așa arată un dezastru sanitar”, se arată în articol.

Situație „apocaliptică” la București

„«Oricine poate să stea în continuare și se află într-o stare rezonabil acceptabilă rămâne pe scaun. Doar pacienții în stare critică primesc pat», explică o asistentă în clip și pregătește un scaun strâmb de birou pentru un nou pacient. Un alt angajat spune: „E iadul, ca într-un război”. Uneori pacienţii se împingeau unul pe altul pe coridoare pentru a-şi lua echipament de oxigen, relatează medicul Victoria Aramă. Ea numește situația din București «apocaliptică»”.

„Vaccinează-te! Dumnezeu se descoperă și prin știință”

„Ratele de vaccinare în toate țările afectate sunt foarte scăzute. Doar 37,6 la sută dintre români sunt complet imunizați, în Bulgaria vecină cifra este de 24,8 la sută și în Ucraina doar 16,4 la sută. Țările se află astfel la ultimul loc în Europa”.

„«Vaccinează-te! (…) Dumnezeu se descoperă și prin știință», a predicat recent pastorul român Valeriu Roșcan. De fapt, un astfel de apel al unui duhovnic ortodox român este o raritate, pentru că tocmai închinătorii acestei confesiuni sunt cei care alimentează scepticismul cu privire la vaccinări. Arhiepiscopul constănțean Teodosie Petrescu, de exemplu, susține că nimeni nu este responsabil pentru vaccin. Cei care vaccinează «își semnează condamnarea la moarte», predică Teodosie Paraschiv, preot călugăr în mănăstirea Durău. Biserica Ortodoxă, la care aparțin 86 % dintre români, este extrem de influentă în țară”, arată cotidianul german.

„Dar nici politica nu este complet nevinovată: «Practic am oprit pandemia», a spus președintele Klaus Iohannis în iunie, când incidențele erau scăzute. La începutul lunii mai, 34 la sută dintre cei chestionați doreau să se vaccineze – în septembrie era doar 16 la sută, potrivit sondajelor institutului bucureștean IRES”.

Cuvinte grele în Bulgaria

„Politicienii din Bulgaria au fost, de asemenea, responsabili pentru rata scăzută de vaccinare. Partidele naționaliste extraparlamentare, cum ar fi Ataka (atac) și Wasrashdane (renaștere), neagă Covid și creează un grad mare de împotrivire la vaccinare”.

„Odată cu creșterea numărului de cazuri, țara a introdus acum noi restricții. «Dacă continuăm să ne comportăm ca idioții Europei și să nu ne vaccinăm, ne vom lovi grav economia și turismul», a avertizat inspectorul șef de sănătate Angel Kuntschew”.

„În Ucraina, deteriorarea dramatică a situației pare să aibă un efect: cererea de vaccinări a crescut semnificativ. Imaginile difuzate pe internet au arătat cozi lungi în fața centrelor de vaccinare ale țării – pentru prima dată”.

 

author avatar
Tudor Borcea
625 afisari

12 COMENTARII

  1. Da, am inteles, trebuie sa se injecteze absolut toata lumea, inclusiv cei care au un risc foarte redus de a ajunge la spital din cauza covid-ului, cu seruri experimentale, care, practic dovedit, nu sunt nici foarte eficiente, nici fara riscuri, deoarece spitalele sunt aglomerane (desi sunt mereu aglomerate). Daca omul compara beneficiile si riscurile si ia o decizie rationala, e „idiot”.

  2. Peste cativa ani o sa va spunem si noi in urma experimentului uman facutut de big farma ca sa va tineti consecintele fiecare pe pielea lui ca frica v a dus ca pe vite la vaccinare nu convingerea ca e ceva bun ca bill gates nu a facut nimic bun omenirii doar pt bani si asta e opera lui!!!!

  3. Experimentul uman a fost făcut și este continuat prin navaccinare. Cu argumente de noaptea cea mai neagră a minții. Cu 46.000 de morți. Mai nou se prăpădesc 400 – 500 de oameni pe zi. Va veni și momentul socotelii, când toți iresponsabili și cretinii care ne-au dus aici vor da socoteală. Și nu e departe.

  4. Nu e nimic de criticat sau apostrofat sa nu uite ca au inzecit mai multi morti ca Romania si ca daca o tara atat de rezistenta la boli are probleme cu hindoDelta cam ce o sa se intample la ei odata cu inceputul frigului si a iernii?Romania nu a insultat pe nimeni ci sarea in ajutor va aducea parlitilor pe aeoporturrile Boc sparanghelisti si capsunari sa nu muriți de foame si mezelari pe care, fripturistilor ii tineati la
    – 29 grade Celsius cu Sars in ei. Nu a zis nimeni ca tusica Angelica e vampa economica. A zis lasă mă sa nu moara parliti aia de nemti de foame. Cand voi mureati pe capete nu va faceam cretini sau handicapati ereditari ci va tremiteam cu Alafat medici asistenti si pompieri in Spania Italia si Grecia su faceam hub agroalimentar pt tot Uie. Ce usor sa fii prost. Si ce greu i invers.

  5. Porcii nazisti au sos capul din nou.Ramasi fara cel mai iubit fiu ,Adolf Hitler,varcolacii nazisti scot capul din nou ajutati de cretinul de fata.

  6. Moarte tutoror nazistilor nemti dublu intepati in cap, bai trantorilor infecti !! Nazi Vaxxin Macht Frei, ca la Auschwitz 🙂

  7. Idiotii Europei o sa ii fwuta in gura bine de tot pe toti cobaii destepti ai Europei decadente, care sunt toti niste cretinoizi din nastere !! Toti astia vaxxinati in cap o sa dea coltul in urmatorii 2-3 ani, de aia se strofoaca acum cabala globalista sa duca cat mai multi fraieri pe drumul pierzaniei si al mortii !!

  8. Dar nici nemtii cei destepti nu se vaxineaza; 1 din 3 nu vrea sa fie intepat- datele oferite de ei, nu scoase din burta.

  9. Atunci când nici măcar viața nu mai contează, putem închide taraba. Definitiv. Ultimul să nu uite să stingă lumina.

    E de noaptea minții să ai soluția oferită pe tavă și să cârcotești bezmetic că ar fi interese oculte. În general sunt prudent cu cuvintele grele. Dar cu 500 de morți pe zi, pe deplin evitabili, dacă nu integral măcar în proporție de peste 90%, ne merităm cu prisosință apelativul de idioții Europei.

    P. S. Grav este când argumentul științific este înlocuit de înjura bădărană, precum aici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger