AcasăȘTIRI EXTERNEIată DECLARAȚIA DE RĂZBOI făcută de Vladimir Putin! Ce mesaj are Rusia...

Iată DECLARAȚIA DE RĂZBOI făcută de Vladimir Putin! Ce mesaj are Rusia pentru NATO

Vladimir Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat joi, 24 februarie, în zori, o operaţiune militară în Ucraina pentru a apăra separatiştii din regiunea Donbas, situată în estul ţării, informează Reuters.

„Am luat decizia pentru o operaţiune militară”, a spus Vladimir Putin într-o declaraţie surpriză la televizor, cu puţin timp înaintea orei 5.00.

„Împrejurările cer un răspuns ferm şi imediat din partea noastră. Republicile din Donbas au cerut ajutorul Rusiei. Așa cum prevede Articolul 51, paragraful 7 din, Carta Naţiunilor Unite, în conformitate cu aprobarea dată de Consiliul Federaţiei Ruse şi cu acordul de prietenie și asistență pentru Republicile Populare Donețk şi Lugansk, am decis lansarea unei operațiuni militare speciale. Obiectivul acesteia este protejarea celor care timp de 8 ani au suferit abuzuri şi genocid din partea regimului de la Kiev”, a spus președintele rus.

Putin le cere ucrainenilor „să depună armele”

Liderul de la Kremlin a cerut armatei ucrainene să depună armele şi a promis să contracareze orice interferenţă străină în operaţiunea rusă în Ucraina.

Vladimir Putin a indicat că responsabilitatea pentru orice vărsare de sânge va fi pe conştiinţa regimului ucrainean, iar răspunsul va fi instantaneu dacă cineva încearcă să confrunte Rusia, scrie Agerpres.

„Cer soldaţilor ucraineni să depună imediat armele şi să plece acasă. Toţi membrii armatei ucrainene care se supun acestei cereri pot părăsi liberi zona conflictului şi se pot întoarce la familiile lor. Planul nostru nu este să ocupăm Ucraina.”, a mai spus Putin.

Din punctul său de vedere, acţiunile Rusiei reprezintă auto-apărare în faţa ameninţărilor şi a unor probleme mai mari decât cele actuale.

Putin: „Nu vă amestecați”

Apoi, el se adresează celor „care vor încerca să interfereze cu noi (…), trebuie să știe că răspunsul Rusiei va fi imediat și va duce la consecințe cum nu ați mai văzut”.

„Oricine ar încerca să se amestece şi să creeze noi ameninţări pentru ţara şi poporul nostru, ar trebui să ştie că riposta Rusiei va fi imediată şi va antrena consecinţe cum n-aţi mai cunoscut în istoria voastră. Suntem pregătiţi pentru orice deznodământ. Sunt sigur că soldații și ofițerii credincioşi ai Rusiei își vor îndeplini datoria cu curaj şi profesionalism”, a adăugat el.

Putin nu a oferit însă detalii privind amploarea acestei operațiuni militare în Ucraina, dacă va fi limitată la estul țării sau va fi mai extinsă.

author avatar
Andreea Vlad
2.745 afisari

6 COMENTARII

  1. acest razboi a fost planificat sa inceapa fix cand se iese din asa zisa pandemie , pentru ca lumea a inceput sa se trezeasca si globalistii vor sa fie uitate toate mojiciile facute . inchideti televizoarele !

  2. Hai sa nu ne amestecam in crimele tale. Dobitocule.Ce stupid acest Mamona fiul de sange a lui Satan.
    Acolo traiesc si multi romani…
    Cer UE sa treaca la masurile de prabusire a economiei ruse. E timpul.
    Imi pare rau pt rusii de tip Navalni, dar mai bine mori de foame decat de razboi…
    Cer Angliei sa treaca la racolarea de ofiteri rusi, rusul face orice pt vodka si bani. Avem bani.

  3. Se pot gasi si metode speciale ca Mamona sa treaca inapoi la spurcaciunea si duhoarea de taso!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger