AcasăȘTIRI EXTERNEIaht de 25 de milioane de euro, făcut scrum pe mare. Cine...

Iaht de 25 de milioane de euro, făcut scrum pe mare. Cine este multimilionariul ghinionist – VIDEO

Iaht de 25 de milioane de euro, făcut scrum pe mare. Cine este multimilionariul ghinionist - VIDEO / Foto: Twitter

Imaginile cu nava arzând, impresionante, au circulat pe rețelele de socializare. Un iaht de lux de aproape 45 de metri lungime, care era ancorat în largul insulei spaniole Formentera din Insulele Baleare, a fost distrus de flăcări.

Vasul, numit Aria SF și evaluat la aproape 25 de milioane de euro, tocmai fusese livrat luna trecută proprietarului său, multimilionarul italian Paolo Scudieri.

Cauza incendiului, necunoscută

Cei șapte membri ai echipajului și cei nouă pasageri au scăpat nevătămați, au precizat salvatorii marini spanioli pe Twitter. Cauza incendiului rămâne necunoscută.

După ce a continuat să emită fum timp de trei zile, iahtul s-a scufundat în cele din urmă duminică seara în largul Cap Martinet din Ibiza, unde fusese remorcat, ceea ce a ridicat temeri legate de poluarea marină, scrie Le Figaro.

Potrivit presei locale, paza de coastă spaniolă a primit joi, în jurul orei locale 17.00, un apel de urgență și a răspuns trimițând două bărci de salvare în zonă. Inițial, echipajul a evacuat pasagerii pe alte ambarcațiuni aflate în apropiere, în încercarea de a limita incendiul. Dar în fața progresiei flăcărilor, echipajul a fost în cele din urmă forțat să abandoneze nava. Salvatorii au declarat joi seară că incendiul a fost stins „aproape complet”.

Aria SF, un adevărat Rolls-Royce al mărilor, cu cinci apartamente, piscină și sală de gimnastică în aer liber, trebuia să își facă primele apariții în septembrie la Festivalul de iahting de la Cannes și apoi la Monaco Yacht Show.

author avatar
Tudor Borcea
438 afisari

1 COMENTARIU

  1. Era din carton si macaronarul avea nevoie de banii din asigurare. Truc vechi, nenicule…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger