AcasăȘTIRI EXTERNEI-a fost frică lui Merkel de AstraZeneca? Ce vaccin a ales la...

I-a fost frică lui Merkel de AstraZeneca? Ce vaccin a ales la rapel

angela-merkelI-a fost frică lui Merkel de AstraZeneca? Ce vaccin a ales la rapel

Cancelarul german Angela Merkel, 66 de ani, a ales să se imunizeze cu o a doua doză dintr-un vaccin ARN mesager de la Moderna, după o primă injecție cu AstraZeneca, rezultând o „schemă de vaccinare mixtă”. Anunțul a fost făcut marți, 22 iunie, de Cancelaria Federală.

Da, confirmăm” că liderul german a fost injectat recent cu o a doua doză de vaccin ARN mesager de la compania americană Moderna, după ce a primit o primă injecție pe 16 aprilie cu vaccinul anti-Covid de la AstraZeneca, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al cancelariei.

Mai multe țări, inclusiv Germania, au ales să injecteze o a doua doză dintr-un vaccin ARN mesager de la Pfizer-BioNTech sau Moderna, rezultând o „schemă de vaccinare mixtă” după o primă injecție cu AstraZeneca.

Prima doză a fost în aprilie

Angela Merkel şi-a administrat rapelul la două luni de zile distanţă după primul vaccin, care a fost cu AstraZeneca.

Sunt bucuroasă că am primit astăzi (vineri, n.r.) prima doză a vaccinului AstraZeneca”, a declarat Angela Merkel pe 16 aprilie, citată într-un mesaj publicat pe Twitter de Steffen Seibert, care a distribuit şi o fotografie ce prezintă certificatul de vaccinare emis pe numele cancelarului Germaniei.

Starea de sănătate a Angelei Merkel le-a dat emoţii nemţilor. În 2019, ea a stârnit îngrijorări pentru sănătatea ei după ce a fost surprinsă tremurând în public, dar a părut a fi în stare bună de sănătate de atunci.

author avatar
Andrei Ștefan
439 afisari

3 COMENTARII

  1. & Dacă ați remarcat și faptul că la plecarea evreilor din Egipt, cu victime printre egipteni, Moise a despărțit marea în două pentru a-i scoate pe evrei din Egipt, iar după ruperea Germaniei în două , după cel de-al doilea război mondial, cu victime și printre evrei, mulți evrei au plecat din Germania în statul nou format Israel, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger