AcasăȘTIRI EXTERNEHunter Biden, prins tot mai strâns în lațul procurorilor! Ce acuzații i...

Hunter Biden, prins tot mai strâns în lațul procurorilor! Ce acuzații i se aduc fiului președintelui SUA

Oficialii de la Casa Albă încep să analizeze tot mai serios acuzațiile aduse împotriva lui Hunter Biden, în condițiile în care ancheta federală declanșată asupra fiului președintelui Joe Biden a ajuns într-un stadiu foarte avansat.

Hunter Biden, în vârstă de 52 de ani, s-ar putea confrunta cu acuzații legate de încălcări ale legislației fiscale sau, mai grav, încălcări ale legislației privind lobby-ul străin, au relatat Fox News și CNN.

Cu alte cuvinte, fiul președintelui american poate fi acuzat de trădare!

Fisc, lobby străin, arme de foc

Posibilele acuzații provin dintr-o anchetă privind finanțele lui Hunter Biden și afacerile din străinătate, care este condusă de procurorul federal din Delaware, David Weiss, un procuror numit de fostul președinte Donald Trump.

Weiss și Departamentul de Justiție au ajuns într-un punct al investigației în care analizează posibilitatea de a-l acuza pe fiul președintelui Biden de diverse încălcări ale legislației fiscale și/sau încălcări ale legislației privind lobby-ul străin, au declarat sursele pentru respectivele publicații.

De asemenea, aceștia au în vedere o posibilă acuzație de fals în declarații în legătură cu achiziționarea de arme de foc de către Hunter Biden. Cu toate acestea, nu a fost luată nicio decizie finală, deoarece ancheta, care a început în 2018, este în curs de desfășurare.

Hunter Biden a tăiat recent un cec de aproximativ 2 milioane de dolari pentru IRS, (Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite) recunoscând că avea facturi fiscale neplătite.

Ambițiile sale comerciale l-au făcut să lucreze cu oameni de afaceri chinezi și ruși, iar mai multe dintre tranzacțiile sale externe au fost considerate „suspecte” de către instituțiile financiare, scrie New York Post.

Dosarele cunoscute sub numele de rapoarte de activitate suspectă (Suspicious Activity Reports, SAR) nu marchează infracționalitatea. Cu toate acestea, un SAR poate face parte dintr-o investigație privind spălarea de bani sau o anchetă fiscală.

„Iau această chestiune foarte în serios”

La câteva săptămâni după alegerile prezidențiale din 2020, Hunter Biden a recunoscut că există o anchetă federală în curs de desfășurare privind afacerile sale fiscale, într-o declarație

„Iau această chestiune foarte în serios, dar sunt încrezător că o revizuire profesională și obiectivă a acestor aspecte va demonstra că mi-am gestionat afacerile în mod legal și adecvat, inclusiv cu ajutorul unor consilieri fiscali profesioniști”, a declarat Biden în decembrie 2020.

Criticii Casei Albe au afirmat că președintele Joe Biden ar fi putut ști sau ar fi fost implicat în afacerile fiului său. Republicanii din Camera Reprezentanților și din Senat au declarat că intenționează să lanseze propria lor investigație privind posibila implicare a președintelui, dacă vor prelua Congresul la alegerile de la mijlocul mandatului din noiembrie.

author avatar
Tudor Borcea
684 afisari

2 COMENTARII

  1. Aștept ca Radu Tudor, un aprig susținător al americanilor, să facă unele comentarii în legătură cu acest subiect. Recent, după vizita lui Putin în Turcia, comenta cu multă satisfacție, radiind de fericire, cum Erdogan la ținut preț de câteva minute bune pe Putin la ușă. Hai, deontologul lumii, curaj găină că te tai, cum comentezi despre progenitura lui Biden?

  2. Deja ma plictisiti cu minciunile voastre scrise la comanada contra – cost.
    Hunter Biden a fost judecat si spanzurat la Guantanamo acum cateva luni.
    Deja imi creati greatza cu acest site de rahat.
    Scrierti mizerii pentru spalatii pe creier care s-au vaccinat si acum mor de ,,Covid”.
    Prostia omoara !
    Mia aveti doua saptamani de minciuni, dupa care o veti lua in mana cu totzii si apoi un glonte in cap.
    Oricum nu mai contati.
    Sunteti niste morti umblatori, o perioada.
    In frunte cu Tradatorul Criminal Joianis Shase Kase Negustor de copii, toti politrucii Penali si Criminali vor fi judecati si executati de Curtea Martziala Internatzionala.
    O sa faceti cu ei revelionul in Iad.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger