AcasăȘTIRI EXTERNEHunter Biden, finanțatorul BIOLABORATOARELOR DIN UCRAINA?! Dezvăluiri INCREDIBILE în presa americană despre...

Hunter Biden, finanțatorul BIOLABORATOARELOR DIN UCRAINA?! Dezvăluiri INCREDIBILE în presa americană despre fiul președintelui!

hunter bidenHunter Biden înfundă pușcăria! FBI are suficiente dovezi pentru a-l acuza de evaziune fiscală

O nouă lovitură pentru Joe Biden, în plin scandal al biolaboratoarelor din Ucraina, finanțate de americani. Firma lui Hunter Biden, Rosemont Seneca, ar fi sponsorizat companiile care au creat și finanțat laboratoarele biologice în Ucraina. Una dintre aceste companii, Metabiota, deținută de virologul Nathan Wolfe, este cu siguranță cea mai implicată, scrie lecourrierdesstrateges.fr, care citează Gateway Pundit.

Site-ul Gateway Pundit scrie că a descoperit prin Wayback Machine – arhivă digitală a World Wide Web – că Rosemont Seneca a furnizat capital (investit în) Metabiota, după cum se menționează pe site-ul companiei în 2014.

„Am găsit și o serie de documente care arată că Departamentul Apărării investește în crearea de Biolaboratoare în Ucraina cu ajutorul firmei Black & Veatch”, relatează GP.

Legăturile dintre Hunter Biden și Metabiota

Metabiota a fost lansată cu ajutorul fiului președintelui american Joe Biden, Hunter Biden, și al firmei sale de investiții Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP), pe care a fondat-o alături de ginerele lui John Kerry în 2009. În iunie 2021, The National Pulse a detaliat finanțarea corporativă de către Biden a Metabiota din San Francisco.

Un raport financiar din iunie 2015 arată că RSTP a oferit companiei Metabiota 30 de milioane de dolari pentru a ajuta „la protejarea lumii de răspândirea epidemilor”. Cu un an înainte ca RSTP să înceapă să finanțeze Metabiota, compania lui Biden a colaborat cu EcoHealth Alliance (EHA) în cadrul proiectului Predict al USAID. În 2021, datorită lui Joe Biden, USAID a solicitat din nou ajutorul EcoHealth Alliance și Metabiota pentru o investigație finanțată de contribuabili cu privire la ceea ce ar putea cauza următoarea pandemie.

Fondatorul Metabiota, virologul Nathan Wolfe, face parte, de asemenea, din consiliul de administrație al EcoHealth Alliance a lui Peter Daszak și este membru al Consiliului de Cercetare în Agenția de Apărare avansată Proiecte de Cercetare (DARPA). Wolfe este, de asemenea, unul dintre liderii Forumului Economic Mondial.

În 2016, Daszak a participat la un forum al Fundației Rockefeller alături de directorul științific Metabiota, Edward Rubin, pentru a discuta despre Global Virome Project, care promovează o bază de date internațională și un sistem de urmărire „similar cu Proiectul Genomul uman”.

De reținut că în 2014, Metabiota, EHA și Institutul de Virusologie Wuhan au fost numiți ca cercetători într-un studiu al bolilor infecțioase derivate de la liliecii chinezi.

Hunter Biden și biolaboratoarele din Ucraina

În 2014, Metabiota, care este specializată în detectarea, urmărirea și analiza potențialelor focare, a semnat un contract federal de 18,4 milioane de dolari ca contractant pentru Black & Veatch în Georgia și Ucraina. Black and Veatch Special Project Corp și Metabiota & Veatch ar fi împărțit chiar și un birou situat în inima Kievului.

La o întâlnire din 2016 la Liov, Ucraina, reprezentanții Black & Veatch și Metabiota au discutat despre biosecuritate, securitate și monitorizare cu reprezentanți din Ucraina, Polonia și Statele Unite.

Metabiota a făcut publică relația lor cu Black & Veach în 2018. Igor Kirillov a menționat zilele trecute Black & Veatch ca partener al Pentagonului în proiecte secrete cu Ucraina. Laboratoarele biologice operate în cadrul programului Agenției de reducere a amenințărilor de apărare (DTRA) al Pentagonului din 2008 până în 2017 au fost construite și operate de Black & Veatch, lucrările fiind estimate la 215,6 milioane de dolari. Mai mult, compania americană susține că a lucrat cu Pentagonul din 2003. Proiectul Black & Veatch a inclus construirea de laboratoare în Ucraina, Azerbaidjan, Camerun, Thailanda, Etiopia, Vietnam și Armenia.

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în curând în magazinele românești din Peninsulă.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Andreea Vlad
6.593 afisari

11 COMENTARII

  1. Biden tatal si fiul, familia Clinton, John Kerry si Hussein Obama, o gasca de infractori corupti. In loc sa fie in puscarie, se lafaiesc in lux, sustinuti de statul paralel si de presa neo-marxista

  2. Andreea , te-ai interesat ce hram poarta cele doua publicatii ? 1. Gateway Pundit apartine obscurului Jim Hoft , site-ul este operat din Ellisville , St.Louis , Missouri , a fost a patra sursa cea mai distribuita printre sustinatorii lui Trump . Pe 6 februarie 2021 , Twitter A SUSPENDAT DEFINITIV contul lui Hoft ( @ gatewaypundit) pentru publicarea IN MOD REPETAT de informatii gresite asupra alegerilor prezidentiale din SUA in 2020 . De asemenea , Google a demonetizat site-ul pentru publicarea de informatii gresite . 2. Le Courrier des Strateges ( Curierul Strategilor ) , cu Julien-ul ei mascat , este de extrema dreapta , face jocuri murdare pentru madam Le Pen si Zenmmour . Punct .

  3. biden si cu fii-su sint doar niste pioni de mana a 7-a in ghearele big pharma . faptul ca putin nu scoate o vorba despre asta, este dovada ca acest razboi trucat este o continuare a farsei covid .. am vazut scene ” de razboi ” groaznic cum ii spune haznaua 3cnn in care ucrainenii huiduiau de pe marginea drumului convoaiele rusesti . le atrag atentia propagandistilor de la hazna si anal istului RaTu , ca intru-un razboi adevarat te ascunzi si in gaura de sarpe de frica dusmanului .nu faci galerie de pe margini .

  4. Era si seful petrolului , acum si cu lab tot el se poate zice ca ucraina e mosia lui biden si a lui hunter!!! Pres e evreu asa ca ucraineninii sunt niciunde cam asa cum sunt si romanii cu toata conducerea straineza!!!

  5. Pupat-il in c…pe Trump si pe iohanis,doi sepcari ridiculi,mincinosi,hoti si corupti,se aseamana ca doua picaturi de apa cu..cine credeti???PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTIN!!!

  6. Tot ce e legat de CLINTON, OBAMA ,BIDEN ETC e adevarat ca coruptie si tradare a USA. Acestia plus pionii din spatele lor si DEEP STATE trebuie anchetati si pedepsiti exemplar. Se mai adauga PELOSI ,SHUMER, SOROS ,etc. Urmarim banii lui HUNTER ,BIDEN ,CLINTON ,ETC si vom gasi adevarul si adevaratii vinovati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger