AcasăȘTIRI EXTERNEHorror. I-a explodat țigara electronică în gură și a pierdut șapte dinți

Horror. I-a explodat țigara electronică în gură și a pierdut șapte dinți

Horror. I-a explodat țigara electronică în gură și a pierdut șapte dinți / Foto: Twitter

După serviciu, un bărbat din Marea Britanie a vrut să se relaxeze și a tras un fum din țigara electronică. Dar obiectul i-a explodat în gură, cu consecințe grave. Cu șapte dinți lipsă, el vrea să-i avertizeze pe ceilalți utilizatori de posibilele pericole pe care le prezintă aceste dispozitive.

„Am încercat să trag un fum din țigara mea electronică, dar nu a ieșit nimic”, a declarat victima, în vârstă de 38 de ani, care a dorit să fie cunoscută sub numele Paul. „Mi s-a părut ciudat. Așa că am încercat din nou și atunci a explodat”.

Bateriile chinezești, puse în discuție

După șoc, Paul nu și-a dat seama imediat ce tocmai se întâmplase. „Era atât de mult sânge și gura mea era atât de mutilată, încât m-am întrebat chiar dacă nu cumva am o gaură și în creier!”. Britanicul credea că va muri, mai ales că după explozie limba i s-a umflat fiind imposibil să mai înghită ceva, informează 20 Minutes.

În urma exploziei, Paul și-a pierdut trei dinți, care i-au căzut din gură. Alți patru dinți au fost atât de grav afectați încât au trebuit, de asemenea, să fie înlocuiți. În total, Paul va trebui să facă șapte implanturi.

Paul dă vina pe bateria chinezească a vaporizatorului său, cumpărată de pe Amazon, și care este de fapt partea din țigara electronică care a explodat. El ia în considerare posibilitatea de a intenta o acțiune în justiție împotriva producătorului Efest.

Britanicul a mai declarat: „Dacă cineva crede, așa cum am crezut și eu în ultimii zece ani, că poveștile ocazionale pe care le auziți online despre exploziile tigaretelor electronice se întâmplă doar în America sau sunt create de oameni care sunt împotriva vapingului și care inventează sau exagerează ceva ce este foarte puțin probabil să se întâmple, atunci nu mai fiți atât de siguri”.

Aceasta nu este deloc prima dată când o țigară electronică explodează, iar în cel puțin două cazuri accidentul s-a soldat cu un deces. În 2014, un britanic în vârstă de 62 de ani a murit într-un incendiu provocat probabil de explozia aparatului său de vaping. În 2019, un american în vârstă de 29 de ani a murit când țigara electronica i-a explodat și i-a secționat artera carotidă.

author avatar
Tudor Borcea
1.223 afisari

8 COMENTARII

  1. Ahaaaaa deci asta era solutia…..inlocuiesti bateriile cu C4……o noua inventie made in china

  2. Dar nu folositi „inventia” fara a fi siguri ca functioneaza//in prealabil bagati-o intr-un carnat si incercati cu un maidanez…Ka-booooom….si vedeti daca ati pus destul C4.Daca experimentul reuseste puteti umple un container cu „tigari” (ha ha ha)si le vindeti cu discount la oferta.Cumperi1 primesti inca 1 gratis….Enjoy the Christmass fireworks…ha ha ha

    • DOAMNEEEEEEEEEEE, CAT ESTI DE IDIOT !!!! DA , PE MA TA NU SE POATE INCERCA ? DE ABIA ASTEPT SA TI TORN TOATE INJURATURILE IN CAP, SPERMATOZOID FACUT IN PALMA…..

  3. DOAMNEEEEEEEEEEE, CAT ESTI DE IDIOT !!!! DA , PE MA TA NU SE POATE INCERCA ? DE ABIA ASTEPT SA TI TORN TOATE INJURATURILE IN CAP, SPERMATOZOID FACUT IN PALMA..DE FAPT , NU FACUT , CI BORAT…..

    • Uite asa devii „mare bancher” care fumeaza trabucuri groase.Mai intai bagi una dinaia „made in china” si dezvirginezi gaura cu bateria exploziva.Pe urma ai loc sa bagi trabucuri groase si te dai smeker….esti hot shot…mare persoana…cine mai e ca tine…Popeye the Smoke-Man

  4. mai bine zicea ca l-au batut rusii se facea martir de ucraina si inflorea zzelekski

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger