AcasăȘTIRI EXTERNEHarem saudit în Franța. „Femeile erau zi și noapte la dispoziția prințului”

Harem saudit în Franța. „Femeile erau zi și noapte la dispoziția prințului”

Harem saudit în Franța. „Femeile erau zi și noapte la dispoziția prințului”

Un membru al familiei regale saudite este vizat de o anchetă în Franța pentru trafic de ființe umane și sclavie modernă, deschisă în 2019 de parchetul din Nanterre, la vest de Paris.

Șapte angajați ai prințului Faisal Bin Turki Bin Abdallah Al Saud (44 de ani), majoritatea femei de origine filipineză, au depus plângere împotriva acestuia pentru sclavie modernă, a confirmat parchetul din Nanterre precizând că o plângere mai veche a fost adăugată la procedură.

Slujitorii, recrutați în Arabia Saudită

Femeile au profitat de o călătorie la Paris pentru a fugi din sclavia prințului. Faptele datează din anii 2008, 2013 și 2015 și au avut loc într-un apartament din Neuilly-sur-Seine (Hauts-de-Seine).

Reclamanții au fost audiați „în urmă cu câteva săptămâni”, potrivit unei surse apropiate anchetei, precizând că prințul nu fusese încă audiat de anchetatori pentru că nu este prezent pe teritoriul francez.

Slujitorii, recrutați în Arabia Saudită și care l-au urmat pe prinț și familia sa în cele două țări, ar fi scăpat în timpul unei călătorii în Franța, a adăugat sursa, scrie France 24.

Dormeau pe podea, plângeau de foame

Potrivit Le Parisien, femeile, responsabile în principal de îngrijirea celor patru copii ai cuplului princiar, erau „la dispoziția angajatorului zi și noapte, toată săptămâna”, unele dormind „pe podea”. „Plângeau pentru că le era foame”, informează sursa citată

Ancheta este efectuată de secția de poliție Neuilly-sur-Seine și de departamentul pentru lupta împotriva criminalității organizate legate de imigrația neregulată.

 

 

author avatar
Tudor Borcea
550 afisari

1 COMENTARIU

  1. Chiar asa ??? Adica iti „angajezi” un harem de ingrijitoare si le tii flamande ??? Hai, ca-i cusuta cu ata alba… Nu le-a platit suficient, sau s-au plictisit de viata „ascunsa” sub burca si au gasit momentul oportun… Ale noastre „femei de afaceri” din zona se chiar falesc cu „bussinesul” pe care-l practica, iar mazgalitorii de hartie chiar le cred „preocuparile”…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger