AcasăȘTIRI EXTERNEHAOS pe insula grecească Mykonos, plină de turişti români. FOCUL a mistuit...

HAOS pe insula grecească Mykonos, plină de turişti români. FOCUL a mistuit tot în jur!

foc mykonosHAOS pe insula grecească Mykonos, plină de turişti români. FOCUL a mistuit tot în jur!

Un incendiu în plină natură a stricat vacanţa pentru sute de turişti români plecaţi în Grecia. Focul s-a dezlănţuit pe insula Mykonos, iar conaţionalii noştri aflaţi acolo au fost anunţaţi să-şi facă bagajele şi să plece acasă.

Conform altor surse, turiştii din România au fost informaţi, câteva minute mai târziu de la declanşarea incendiului, că pericolul a fost îndepărat şi că şi-ar putea continua vacanţa din Grecia, dacă doresc.

Elena Udrea şi iubitul, martori oculari

Evenimentele din Mykonos au fost mediatizate şi de Elena Udrea şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, pe reţelele de socializare. Ei se află în vacanţă acolo, chiar în aceste momente.

Astfel, după ce nu a mai postat nimic în Sociale Media de mai bine de o lună, Elena Udrea a ajuns martoră la un incendiu pe o insulă din Grecia.

Ea se află în vacanță alături de partenerul ei, iar momentele de romantism sau fost sparte de acest eveniment neprevăzut. Bărbatul e cel care a arătat focul de pe Mykonos.

Grecii vor să-şi recupereze banii

Grecia are în plan să transforme insulele ţării în „zone libere de Covid”, în timp ce Mykonos, „insula petrecerilor”, primeşte deja, din nou, turişti. Anul trecut, ţara a avut cu aproape o treime mai puţin turişti decât în 2019, când aproape 31 de milioane de persoane au intrat în Grecia.

Cetăţenii din Mykonos au fost şocaţi să-şi vadă insula cu doar o mică parte din turiştii cu care erau obişnuiţi în trecut”, a spus primarul Konstantinos Koukas. „Anul acesta toţi indicatorii ne arată că numărul turiştilor va fi dublu faţă de 2020„, a adăugat el.

La începutul lunii aprilie, în timp ce încă se afla în lockdown şi înregistra o creştere a numărului de cazuri, Grecia şi-a deschis graniţele pentru călătorii din ţările care au făcut progrese rapide în campania de vaccinare.

 

author avatar
Andrei Ștefan
974 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai romanasi bugetari de lux de pe insula aia greceasca care arde, cel mai bine e sa sariti in mare, si sa veniti cu pluta inapoi pana la Bukale, pe Dambovita !! 🙂 Sau furati ceva bani de la tarfeta aia de Udrea, ca oricum isi permite macar odata sa va ajute, pe bune, de data asta, iar daca nu vrea, o sechestrati, si apoi o aruncati in mare, ca oricum stie sa faca pluta, e invata de mica cu de astea, stim noi din surse mai mult decat sigure, de la Marinarul Betivan !! 🙂 Trimiteti si niste poze faine, cu tot ce arde in spatele vostru, in timp ce fugiti in mare, bai hotilor de romanasi, nimeni nu va duce dorul, bai cobailor vaxinati in cap !! Covid Macht Frei 🙂

  2. Pt Traian Basescu-dai dovada ca esti un mare Bou, ce treaba are Udrea cu insula greceasca?, se vede cat de USR-ist esti?, cu minte cat gaina

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger