AcasăȘTIRI EXTERNEHaos la Twitter, după venirea lui Elon Musk. Norvegia, etichetată drept Nigeria....

Haos la Twitter, după venirea lui Elon Musk. Norvegia, etichetată drept Nigeria. Cum a reacționat MAE de la Oslo

elon musk

Contul de Twitter al Ministerului norvegian al Afacerilor Externe a sesizat rețeaua de socializare Twitter care a confundat Norvegia cu Nigeria pentru a eticheta contul premierului de la Oslo.

 

„Dragă @TwitterSupport, în timp ce apreciem relațiile noastre bilaterale excelente și vecinătatea alfabetică strânsă cu Nigeria, am aprecia foarte mult dacă ne-ți putea cataloga drept Norvegia”, a scris Ministerul norvegian de Externe.

Premierul și ministrul de Externe, etichetați ca „nigerieni”

Mesajul de pe Twitter al Ministerului norvegian al Afacerilor Externe spune multe despre confuzia care ar putea domni în prezent pe rețeaua de socializare, după preluarea rețelei de patronul Tesla, Elon Musk.

Pentru că, deși contul în cauză are în continuare insigna albastră (în așteptarea insignei gri pentru guverne), acesta este etichetat și ca „organizație guvernamentală nigeriană”. Mai mult, doi membri importanți ai guvernului norvegian, premierul Jonas Gahr Støre și ministrul de Externe Anniken Huitfeldt sunt, de asemenea, etichetați drept „nigerieni”.

Gafa Twitter – care nu fusese încă reparată până marți după-amiază – amintește că problema insignelor și a numelor a fost o sursă majoră de eșecuri de când Elon Musk a preluat Twitter, informează BFMTV.

Începând de luni, rețeaua de socializare a relansat programul de abonament plătit Twitter Blue pentru a obține celebra bifă albastră. Toate conturile care o au deja, dar care nu doresc să plătească pentru ea, o vor pierde automat. În același timp, a început să se implementeze o insignă de aur pentru întreprinderi, în așteptarea insignelor gri.

author avatar
Tudor Borcea