AcasăȘTIRI EXTERNEHAOS la Moscova! Soţia lui Alexei Navalnîi, arestată! S-a şi pozat în...

HAOS la Moscova! Soţia lui Alexei Navalnîi, arestată! S-a şi pozat în duba poliţiei! (VIDEO şi FOTO)

Alexei NavalnîiHAOS la Moscova! Soţia lui Alexei Navalnîi, arestată! S-a şi pozat în duba poliţiei!

Cel puţin 40.000 de oameni s-au adunat sâmbătă în centrul Moscovei pentru a protesta în semn de sprijin pentru opozantul încarcerat Aleksei Navalnîi, dar proteste au avut loc în multe alte oraşe.

Peste o mie de persoane au fost arestate de forţele de ordine sâmbătă în Rusia în cursul manifestaţiilor, potrivit ONG-ului OVD-Info, specializat în monitorizarea manifestaţiilor în această ţară.

Iulia, soţia lui Alexei Navalnîi, arestată la Moscova

Soţia lui Alexei Navalnîi, Iulia, a fost arestată de poliţie la Moscova, unde protestatarii au început deja să se adune în piaţa Puşkin. Femeia s-a pozat chiar şi în duba Poliţiei. Ea s-a scuzat pentru calitatea tehnică a fotografiei, realizate în „condiţii slabe de lumină”.

Iulia Navalnîi
Iulia soţia lui Alexei Navalnîi arestată la Moscova

Cert este că protestele din Rusia sunt foarte violente. Pe Twitter şi reţelele sociale au început să apară tot mai multe imagini ale protestelor şi acţiunile violente ale forţelor de ordine.

Conflict diplomatic între Rusia şi SUA

Ambasada SUA la Moscova va trebui să dea explicaţii pentru publicarea pe site-ul său de internet a „itinerariilor” manifestaţiilor opozanţilor de sâmbătă, a anunţat Ministerul rus al Afacerilor Externe, care îi va convoca pe diplomaţii americani.

Despre ce e vorba, despre a-i influenţa sau a le da instrucţiuni (manifestanţilor)?„, a scris purtătoarea de cuvânt a diplomaţiei ruse Maria Zaharova pe Facebook, „colegii americani vor trebui să vină să se explice în Piaţa Smolenskaia„, adresa MAE rus.

Partea americană nu a reacţionat până în prezent la această luare de poziţie. Purtătoarea de cuvânt a ambasadei SUA a denunţat în schimb sutele de arestări la protestele care au loc sâmbătă.

author avatar
Andrei Ștefan
494 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce grijă o freca p-asta? Auzi, n-avea lumina buna la poză ! Oricât de nesuferit îți este Putin, cand citești asa ceva parcă-ti pare rau de globaliștii astia ca sunt asa idioți !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger