AcasăȘTIRI EXTERNEHaos în portul Dover! Autoturisme blocate în cozi kilometrice la trecerile în...

Haos în portul Dover! Autoturisme blocate în cozi kilometrice la trecerile în Franța – FOTO&VIDEO

doverHaos în portul Dover! Autoturisme blocate în cozi kilometrice la trecerile în Franța - FOTO&VIDEO / foto: Twitter @supertanskiii

Portul Dover, principala poartă de intrare a Marii Britanii în Europa, este blocat din cauza întârzierilor îndelungate. Britanicii acuză autoritățile franceze că au provocat un blocaj chiar înainte ca turiștii să-și înceapă concediile de vară.

Operatorii de feribot i-au avertizat pe pasagerii care călătoresc spre Calais că s-au confruntat cu întârzieri de până la patru ore.

Întârzieri de până la 6 ore

Situația ar putea continua și în weekend, timpii de așteptare prelungindu-se la șase ore, transmite The Guardian.

CEO-ul Port of Dover, Doug Bannister, a declarat situația un „incident critic”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Reuters.

Portul, care transportă 12 milioane de pasageri în fiecare an, a făcut publică o declarație în care a acuzat autoritățile franceze pentru lipsa de personal la punctele de control la frontieră din Dover, considerând-o „îngrozitor de inadecvată”.

Deficit de personal la frontieră

Poliția franceză a dat vina pe un „incident tehnic neașteptat” în tunelul din Canalul Mânecii, care a întârziat sosirea ofițerilor de control la frontieră la Dover cu mai mult de o oră.

Dover este afectat direct de lipsa de personal francez din cauza „controalelor juxtapuse”, în care călătorii îndeplinesc cerințele franceze de intrare în port înainte de a traversa Canalul.

author avatar
Andreea Vlad
955 afisari

3 COMENTARII

  1. Cautam operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs. la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti minim 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet, email, word. Pentru detalii, trimiteti mesajul APLIC la adresa de email: locdemuncaonline1@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger