AcasăȘTIRI EXTERNEHAOS în Liban! Disperaţi să-şi recupereze banii blocaţi, oamenii sparg băncile -...

HAOS în Liban! Disperaţi să-şi recupereze banii blocaţi, oamenii sparg băncile – VIDEO

beirutDisperare în Liban! Băncile rămân închise pe termen nelimitat

Oamenii din Liban sunt atât de disperați să-și recupereze banii depuși la bancă, încât jefuiesc băncile! Mai multe incidente bizare au avut loc în ultimele zile, motiv pentru care directorii unităților au hotărât să le închidă pentru câteva zile.

Două persoane aparent înarmate și disperate au jefuit miercuri bănci din Liban pentru a avea acces la proprii bani depuși, care au fost blocați în timpul unei crize financiare naționale, transmite CNN.

O femeie a dat o spargere cu un pistol de jucărie

O femeie cu o armă falsă alături de unii asociați au reținut temporar ostatici la o filială a Băncii BLOM din capitala Beirut, înainte de a pleca cu peste 13.000 de dolari numerar din contul ei.

La scurt timp după, în orașul de munte Aley, un bărbat armat a intrat într-o filială a Bankmed și a retras o parte din depunerile sale blocate, înainte de a se preda autorităților.

Criză financiară profundă în Liban

Băncile Libanului au blocat accesul majorității deponenților la economiile lor de când o criza economică s-a instalat în urmă cu trei ani, majoritatea populației neputând să-și asigure un trai minim decent.

Jafurile de miercuri vin după ce un bărbat a jefuit o altă bancă din Beirut pentru a retrage fonduri necesare tratamentului tatălui său bolnav.

Scene de haos s-au produs în faţa băncii din capitală, după ce oamenii s-au adunat pentru a-și proteja drepturile.

author avatar
Andreea Vlad
712 afisari

4 COMENTARII

  1. Foarte corect,oamenii isi fac singuri dreptate.Cei mai mari hoti de pe planeta sunt bancile ,o veche forma de camatarie creata de natia lui Moise. Musulmanii stiu de ce nu accepta camataria.

  2. Nu va lasati chiar toti banii in banca. Ati vazut nenea Gigi isi mai pune banii in pungi de piata sau cutii de prajituri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger