AcasăȘTIRI EXTERNEHackerii ruși au atacat bazele de date ale Ministerului Apărării din Marea...

Hackerii ruși au atacat bazele de date ale Ministerului Apărării din Marea Britanie. Au furat informații cruciale

Infractorii cibernetici din Rusia au obținut informații despre companiile care asigură securitatea celor mai secrete instalații — submarine nucleare și laboratoare de arme chimice.

Toste acestea, după ce au atacat bazele de date ale Ministerului Apărării din Marea Britanie.

Submarinele HMNB Clyde, în pericol

Mii de pagini de date ar putea ajuta infractorii să pătrundă în baza submarinelor HMNB Clyde, în laboratorul de arme chimice de la Porton Down și în postul de monitorizare GCHQ.

De asemenea, a fost atacată și compania Zaun, care furnizează sisteme de protecție a obiectivelor secrete. Toate informațiile au fost postate pe darknet.

Vinovați: hackerii LockBit

Se pare că atacul a fost efectuat de grupul de hackeri LockBit. Autorii materialului îl numesc unul dintre cele mai periculoase din lume.

Principalul suspect este Mihail Matveev, care se află pe lista FBI a celor mai căutați criminali cibernecibernetici

Hackerii au făcut cereri de răscumpărare de 80 de milioane de lire sterline.

798 afisari

8 COMENTARII

  1. „despre companiile care asigură securitatea celor mai secrete instalații — submarine nucleare și laboratoare de arme chimice.”
    Pai parca acele arme chimice (si pentru care a fost omorat S. Hussein) erau interzise de conventii internationale, si acum ce facem noi, preparam, preparam?

  2. Adica ienglejii ie atat de prosti incat sa stea cu curu-n vant, adica cu bazele de date continand informatii de maxima securitate legate la internet?

    • Prostii ziaristice, pana si la noi in tara bazele de date ale cetatenilor tinute de DEPABD de exemplu sunt intranet, deci nu oricine cu un jaf de laptop are acces la aceste baze de date. Daramite bazele de date de maxima securitate.

  3. Multu succes armatei Rusiei si speram ca elibereaza Europa de dictatura Diavolului drogat ammerrlocc

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri