AcasăȘTIRI EXTERNEGucci, grădina cu bijuterii din Emiratele Arabe

Gucci, grădina cu bijuterii din Emiratele Arabe

Casa italiană Gucci și-a adus pentru prima dată bijuteriile în Emiratele Arabe Unite, transformând grădina unei proprietăți luxoase din Palm Jumeirah într-o expoziție strălucitoare cu diamante și safire.

Toate piesele au fost create de directorul de creație Alessandro Michele. Coliere și broșe din aur, brățări cu diamante albe și safire în multe nuanțe. Multe dintre ele sunt unice sau pot fi modificate pentru a se potrivit dispoziției purtătorului.

Datorită “legăturilor inteligente”, colierele pot fi scurtate într-o brățară,  în timp ce cerceii mari pot fi simplificați prin îndepărtarea pandantivului.

Fiecare piatră prețioasă a fost aleasă cu meticulozitate pentru calitate și unicitate, ceea ce înseamnă atenția la detalii pentru care sunt cunoscute creațiile Gucci.

Până în prezent, există doar două buticuri de bijuterii Gucci – unul la Paris și celălalt în Kuweit – iar prin aducerea acestei colecții în Emiratele Arabe Unite, brandul arată cât de importantă este această regiune pentru dezvoltarea afacerilor.

Colecția High Jewerly, lansată pentru prima dată în 2019, cuprinde 130 de piese, iar motivele sale gravitează în jurul simbolurilor lui Alessandro Michele – natura, culorile, alura maximalistă, calitatea și măiestria casei Gucci.

author avatar
Radu Jacotă Redactor