AcasăȘTIRI EXTERNEGreşeala FATALĂ pe care a făcut-o turistul român care a murit înecat...

Greşeala FATALĂ pe care a făcut-o turistul român care a murit înecat la Lefkada. Momentul când salvamarii încearcă să-l scoată din valuri (VIDEO)

Un turist român a murit înecat, sâmbătă, în valurile mării Ionice în timp ce se afla în concediu pe insula Lefkada. Bărbatul de 50 de ani se afla în concediu împreună cu soția sa.

Tragedia s-a întâmplat în apropierea plajei Kathisma din insula grecească Lefkada.

A ignorat avertismentele salvamarilor

Un cuplu de români nu a ținut cont de avertismentele salvamarilor de a nu intra în mare. Cei doi soți s-au aventurat în apă, în ciuda valurilor mari și a vremii nefavorbaile.

Turistul român în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața, în timp ce soția sa a fost scoasă în viață din apă de un salvamar. Potrivit presei locale, cadavrul bărbatului a fost adus la mal de valuri.

Femeia a fost salvată

Femeia a fost salvată de un salvamar, însă din păcate, pentru soțul ei nu s-a mai putut face nimic. Kathisma este una dintre cele mai mari plaje din Lefkada.

Presa din Grecia a făcut publică o înregistrare cu momentul dramatic în care salvamarii au încercat să-l scoată din apă pe turistul român care s-a înecat în Lefkada.

În paralel, Garda de Coastă ceruse ca un elicopter să ajute la operațiunea de salvare.

author avatar
Andrei Ștefan
1.091 afisari

9 COMENTARII

 1. La plaja aia , la numai 2 metri de mal sunt adancimi de peste 2,5 metri. Astia 2 nu stiau sa inoate si erau si cretini.

 2. Il doare pe jeg de soarta oamenilor si pentru asta injura ca un birjar tot ce ii iese in cale .Asta e noua generatie de romani tzi ganizati.

 3. Greșeala fatală: sunt prea tampiti sa supraviețuiască
  Habar nu au sa înoate, mai ales in valuri puternice, nu știu sa își țină respirația, se panicheaza, dar ei au dreptul sa înoate dacă au venit la mare
  Inconștienți.
  Bine ca nu au tras și un salvamar după ei, ăștia sunt și din aia care merg cu 170/H și depășesc pe linie continua in curbe sau la deal.
  Alea est

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri