AcasăȘTIRI EXTERNEGrecia și Spania insistă pentru introducerea unui certificat de vaccinare

Grecia și Spania insistă pentru introducerea unui certificat de vaccinare

spaniaGrecia și Spania insistă pentru introducerea unui certificat de vaccinare

Spania și Grecia insistă pentru introducerea unui certificat de vaccinare împotriva COVID-19. Cele două state sunt puternic dependente de industria turismului, de aceea cer introducerea unui astfel de document la nivelul UE.

Joi, ministrul de externe al Spaniei a afirmat că ţara sa insistă pe lângă Uniunea Europeană şi Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică pentru crearea unui astfel de certificat care să ajute la revitalizarea deplasărilor, potrivit AFP.

„Ne îndreptăm inevitabil spre un certificat de vaccinare. Va fi un element foarte important pentru garantarea reluării în siguranţă a mobilităţii”, a declarat Arancha Gonzalez la postul de radio RNE.

Ea a precizat că emiterea unui astfel de document ar trebui coordonată la nivel european sau chiar la nivel mondial, adăugând că un certificat de vaccinare le-ar permite oamenilor să călătorească, aşa cum se întâmplă acum cu testele PCR.

La rândul său, șeful Executivului de la Atena, Kyriakos Mitsotakis, a declarat că prin introducerea certificatului de vaccinare în UE, putem să ne redeschidem rapid, să relansăm turismul şi petrecerea timpului liber şi să le permitem cetăţenilor noştri să se mişte liber şi fără restricţii dintr-o ţară în alta”.

author avatar
Andreea Vlad
180 afisari

4 COMENTARII

  1. Canci! Daca se va intampla asta, o sa se duca naibii turismul in tarile lor, tinand cont cati vor refuza vaccinul! Eu unul am fost mare fan Grecia, insa oricat as iubi tara aia, nu accept sa fiu cobai in schimbul accesului la o plaja in Grecia. Pe mine m-au pietdut ca turist, si grecii si spaniolii. Lasa ca bulgarii nu o sa introduca asa ceva, ei abia aateapta!

  2. Socoteala este simpla cei care accepta vaccinul nu au bani de turism international, iar cei care au bani nu au incredere in vaccin.
    Guverne idioate ce mizeaza pe idioti.

  3. tari care pareau si ele normale la cap dar se vede ca dorinta lor de a fi utili pt stapani e mai mare decat faptul ca isi vor ruina turismul ca de fapt asta vor ei cica sa protejeze. o sa iasa o noua birocratie si un nou mod de a mai face unii bani din hartii.

  4. Pai insista ,tovarasa, ca doar de zeci de ani traiesc pe banii camatarilor neomarxisti.A venit ziua socotelilor.Oamenii sanatosi la minte isi petrec in vremurile astea concediul in familie ,in propria casa unde isi lucreaza gradina si ingrijesc de copii si parinti.Saritii de pe fix pleaca unde vad cu ochii,polueaza si murdaresc tot ce ating,apoi se lauda pe Facebook precum o dobitoaca aflata in Egipt care picase in orgasm ca se afla pe malul Amazonului.Turismul asta cu care se lauda cretinii e doar o cocina de porci imbuibati cu bani nemunciti.Vacanta placute

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger