AcasăȘTIRI EXTERNEGrecia fură startul! Când va începe să folosească certificatul COVID

Grecia fură startul! Când va începe să folosească certificatul COVID

GreciaGrecia fură startul! Când va începe să folosească certificatul COVID

Autorităţile din Grecia au anunțat, vineri, că sunt gata să folosească certificatul COVID înainte să fie lansat la nivelul Uniunii Europene, la 1 iulie, scrie Reuters.

Certificatul va fi deschis pentru toţi cetăţenii europeni începând cu data de 1 iulie, a anunţat premierul grec Kyriakos Mitsotakis, care a precizat că ţara va încerca să îl utilizeze mai devreme.

Platforma dezvoltată de Grecia, pregătită să funcționeze de la 1 iulie

Grecia şi-a prezentat vineri platforma interactivă a certificatului digital european privind COVID-19, care va fi ”una dintre primele pregătite” în Uniunea Europeană, a afirmat vicepreşedintele Comisiei Europene pentru promovarea modului de viaţă european Margaritis Schinas.

„Platforma greacă a certificatului digital este una dintre primele care vor fi pregătite să funcţioneze”, a anunţat Margaritis Schinas, în prezenţa preşedintelui Consiliului European, Charles Michel, şi a premierului grec. „Certificatul european este o realitate, un exemplu care demonstrează modul în care Europa poate acţiona atunci când solidaritatea întâlneşte determinarea”, a adăugat el.

La rândul său, Charles Michel a felicitat Grecia pentru realizarea rapidă a certificatului digital european COVID-19, pe care l-a calificat un mare succes european, esenţial pentru cetăţenii noştri din toată Europa.

UE dă undă verde pentru certificatul Covid

Consiliul European și Parlamentul au ajuns săptămâna trecută la un acord privind certificatul verde. Scopul acestui certificat este de a facilita libera circulaţie, în condiţii de siguranţă, în timpul pandemiei de COVID-19, furnizând dovada că o persoană a fost vaccinată împotriva COVID-19, a obţinut un rezultat negativ la testul pentru depistarea bolii sau s-a vindecat de COVID-19. Certificatul va fi disponibil în format digital şi pe suport de hârtie, va conţine un cod QR şi va fi eliberat gratuit.

Grecia a fost una dintre principalele susţinătoare ale certificatul COVID la nivel european, la fel ca Spania. Ambele economii depind în bună măsură de câştigurile din turism.

author avatar
Andreea Vlad
378 afisari

6 COMENTARII

  1. Grecia fura telefoane cu curu! Sa impuna ea turiștilor vaccinare, și pașaport vaccinare e tupeu drăcesc! Ducă-se cine-o vrea! O sa ma duc numa in țările care nu cer pașapoarte de vaccinare.

  2. Ce-am avut si ce-am pierdut.Acum 10-15 de ani mergeam in Grecia in concediu,ma simteam foarte bine ,ce sa faci daca Dumnezeu le-a luat oamenilor mintile.Si-au vandut onoarea ,tara si demnitatea varcolacilor neoglobalisti in speranta ca vor sta toata viata in hamac si la taverne ,iar la 50 si ceva de ani va veni postasul o data pe luna si le va decarta pensia de 1500 de euro .Teapa,fraierilor ,mai aveti putin si ramaneti in pielea goala.Aviz amatorilor de la nord de Dunare.

  3. Grecia are un guvern de scamatori cu apucaturi comuniste si boala impinsului in dos. Toate se leaga si vedem ce rezulta…

  4. Fura un rahat pe bat.
    Startul l-au furat deja Bulgarii si Turcii care nu danseaza dupa tontoroiul satanic al mafiei globaliste. Chiar vorbeam cu cineva care semnala abordarea infinit mai umana si normala a bulgarilor in privinta „pasaportului curului” si care caut solutii de relocare DEFINITIVA in Bulgaria.

  5. Bai grecoteilor, speram sa dati faliment iar, ca si tara !! Vine foametea adevarata, asa ca o veti cam lua in mana, zgarcitilor, o sa ramineti cu ochii in soare pe termen ne-limitat !! 🙂 Toti o sa va dea tzatziki de nu o sa va vedeti capul de ei, tara de idioti utili ai globalistilor, majoritatea tot neam de cobai planetari a-ti ramas, voi si prostii aia de jidani, curand o sa sariti totii cu fundul in sus de bucurie, handikapatilor 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger